Naujausia J.Statkevičiaus kolekcija ir vėl suviliojo garsenybes

Kiekvienas Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas, ko gero, labiausiai laukiamas metų mados renginys Lietuvoje. Į jį kasmet susirenka ne tik mūsų šalies grietinėlė, bet ir būrys garbių svečių iš užsienio. Ketvirtadienio vakarą įvykęs jo naujausios pavasariui ir vasarai skirtos kolekcijos pristatymas tai dar kartą patvirtino.

Iš kairės: Valdas ir Simona Petreikiai, Benas ir Izolda Gudeliai, Vita Jakutienė, Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: Valdas ir Simona Petreikiai, Benas ir Izolda Gudeliai, Vita Jakutienė, Oksana Pikul-Jasaitienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2014, 7:58 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:07 PM

Likus dar gerokai laiko iki šou pražios, į sostinės „Siemens“ areną, kur ir vyko renginys, plūdo daugybė mados gerbėjų. Kaip ir visada, renginio svečiai buvo ypatingai pasipuošę, ne vienas jų vilkėjo ir paties S.Statkevičiaus kurtus drabužius.

Tarp kolekcijos pristatymo svečių buvo galima išvysti ir žinomų svečių, lietuvaičio dizainerio naujos kūrybos pristatymo stebėti atvykusių iš užsienio. Kolekciją stebėjo garsus milijonierius kompanijos „Allied Wallet“ vadovas Andy Khawaja. Tradiciškai į J.Statkevičiaus pristatymą atvyko ir buvęs Latvijos prezidentas Valdis Zatleras su žmona Lilita.

„Tai ne mados renginys – tai aukštojo meno spektaklis“, – taip J.Statkevičiaus kolekcijas apibūdino ponia Lilita.

„Mes net nesvarstome, ar važiuoti į Vilnių pas Juozą. Jo pristatymai kasmet yra mūsų privalomų renginių sąraše. Juozas lyg magnetas traukia savo žavesiu ir darbštumu – jis unikalus“, – sakė V.Zatleras.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.