J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymo svečiai šventė iki paryčių

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vyko labiausiai laukiamas metų mados renginys – Juozo Statkevičiaus aukštosios mados kolekcijos pristatymas. Kasmet šimtus garsenybių pritraukiantis šou ir jo dūzgės šiemet užsitęsė iki paryčių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 8:05 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 12:54 PM

Kolekcijos pristatymą kartu su Juozu atšventė jo modeliai, ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės, verslininkai, svečiai iš užsienio ir ištikimiausi dizainerio gerbėjai. Žinoma, tarp J.Statkevičių sveikinusių svečių buvo ir brangiausias jam žmogus – mama Vanda.

Jai Juozo kolekcijos pristatymas – tai viena svarbiausių metų švenčių. Kiek anksčiau šią savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ ji sakė, kad šiai ypatingai progai į Vilnių iš Kauno jau seniai atsigabeno naują Juozo pasiūtą kreminį kostiumėlį.

Per dūzges iš širdies pasilinksmino ir garsus prancūzų juvelyras Davidas Daimas, dirbęs „Yves Saint Laurent“ mados namuose, su pačiu legendiniu šių mados namų įkūrėju. Jis yra visų per kolekciją demonstruotų papuošalų autorius.

Kelionių po Maroką įkvėptą J.Statkevičiaus kolekciją galite pamatyti čia.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.