Ką veikia su H. Mirren ir J. Ironsu vaidinęs L. Gecevičius?

Lukas Gecevičius (20 m.) – dar tik kylantis fotomodelis, tačiau jo patirtis šou pasaulyje kalba pati už save. Kinomanai jį prisimena iš istorinio trijų dalių filmo „Elizabeth I“. Čia Lukas filmavosi kartu su tokiomis kino legendomis kaip Helen Mirren ir Jeremy Ironsu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2014, 4:56 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:16 AM

L.Gecevičius filmo kūrimo metu buvo dar vaikas. Užtat šiandien jis perspektyvus modelis, tirpdantis merginų širdis.

– Lukai, papasakokite apie save plačiau.

– Esu antrakursis Menų universiteto animacijos programos studentas. Oficialiai prisistatydamas dažnai paminiu, kad esu vizija projekto, kurį tęsiu jau keleri metai – LuigiArtworks.com. Sako žmogų pažįsti iš jo darbų, tad susipažinkim.

– Kada pradėjote domėtis mada?

– Mada man yra naujas dalykas. Tik pradėjęs dirbti „Charles Tyrwhitt“ marškinių flagmano parduotuvėje, Jermyn Street'e, kuri nuo seno kartu su Seville Row buvo britų mados pasididžiavimas, buvau supažindintas su tuo, ką anglai vadina „Sartorial Splendour“.

Tai lyg džentelmeno kodas, orientuotas į klasikinę, vadinasi laikui nepavaldžią madą. Nuo tada mane veža klasika... Ir džiazas. Besidomintiems mada patariu pirmiausia perskaityti Hardie Amie'io parašytą „The Englishmans Suit“. O šiaip juokais, man mano babytė yra mados ikona. Būdama Klaipėdos teatro siuvėjo duktė ji visad buvo apsirengusi pagal naujausias to meto vakarietiškas madas. Myliu ją be proto.

– Kokios modeliavimo patirties jau turite?

– Profesionalios – tik kiškio ašarėlės. Dažniau fotografuodavau pats, nei būdavau fotografuojamas. Man garbė išskirti vieną labai talentingą fotografą ir gerą žmogų, su kuriuo teko dirbti ir iš jo mokytis – Matus Kicka. O šiaip dar mažas būdamas atlikau lordo iš Esekso vaidmenį BBC kurtame trijų dalių filme „Elizabeth I“ kartu su vyresnės kartos britų aktorių ikonomis J.Ironsu ir H.Mirren.

– Kodėl išvykote gyventi į Londoną?

– Išvykau vedamas didelių ambicijų, siekio įgyti aukštąjį išsilavinimą ir žinojimo, kad Londonas yra medijos industrijų centras Europoje. Svarbu ir tai, kad norėjau būti pripažintas artimo žmogaus šitaip jam įrodydamas, kad galiu gyventi savarankiškai.

Pirmi metai Londone buvo sunkūs, miesto dydis, su savo dvylikos milijonų žmonių popuri mane baugino, užtat dabar jaučiuosi laimingesnis, nei bet kada. Šiai dienai tai mano svajonių miestas.

– Kodėl nusprendėte tapti foto modeliu?

– Skambės lėkštai, bet nuolatiniai aplinkinių raginimai išbandyti save tokiame vaidmenyje, žmonių dėmesys man suteikia daug pasitikėjimo savimi.

Fotografija visada mane jaudino – šitiek daug papasakoti gali vienas užfiksuotas kadras. Esu įsitikinęs, kad mano vaikiškas veidas yra aukštos kokybės drobė stipriai emocijai išreikšti.

– Ar tai jūsų gyvenimo tikslas?

– Mano gyvenimo tikslas mylėti ir būti mylimu. Fotomodelis, režisierius ar gyvūnėlių maisto degustuotojas – tai tik savitos profesijos.

Atvirai, modelių agentūra „DNZ Model Management“ su talentingu modelių skautu Deividu Žygu priešaky pati pasirinko mane. Ką gi, bandom.

– Ar domitės naujausiomis mados tendencijomis?

– Mane labiausiai domina jauni, dar nepripažinti, didelių korporacijų nesugadinti ir labai originalūs dizaineriai kaip Alecas Bizby. Nuostabu, kiekvieną sekmadienį Brikleino turguje jis pats ir stovi už prekystalio. Tikras menininkas.

– Koks jūsų gyvenimo tikslas kaip meniškos asmenybės?

– Man svarbi kūrybinė savirealizacija, todėl noriu visada išlikti alkanas. Paskutiniu metu keliuosi su mintimi, kad gyvenimas tai nuostabus sportas.

– Ko jums trūksta, kad taptumėte garsus visame pasaulyje?

– Svarbu ne tai, ko trūksta, bet ko reikia tikslui pasiekti. Man reikia įdėti daug pastangų ir nuolatinio darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.