Dainos Bilevičiūtės išvaizdos pokyčiai

2014 m. lapkričio 15 d. 16:39
lrytas.lt
Dainininkė, verslininkė ir įvairių televizijos projektų dalyvė Daina Bilevičiūtė (50 m.) nuolat visus stebina tiek savo pasisakymais, tiek išvaizdos pokyčiais. Drąsiai moteriai, atrodo, aplinkinių nuomonė nė motais – jos stilius toks, koks labiausiai patinka pačiai.
Daugiau nuotraukų (1)
Daina visada nustebina ryškių ir margų drabužių deriniais, originaliais aksesuarais. Nemažai dėmesio moteris skiria ir savo šukuosenoms – ne kartą jos plaukai buvo nuspalvinti ryškiomis sruogomis. Jos plaukus puošė ir rožinė – atrodo, kad ši yra viena jos mėgstamiausių spalvų.
Tačiau, kaip sakoma, žmogaus stilius susideda ne vien tik iš drabužių. Ne ką mažiau šarmo šiai moteriai prideda ir jos bendravimo manieros, ekspresyvumas. Net užpulta gyvenimiškų bėdų, moteris visada šypsosi ir stengiasi būti linksma.
Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižvalgyti į Dainos Bilevičiūtės nuotraukas darytas dabar ir prieš aštuonerius metus, bei įvertinti jos stilių.
Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.