Kristina Kaikarienė: „Botoksas – joks priešas“

Lygi oda, žvilgantys plaukai, puiki figūra. Dėl jaunatviškos išvaizdos po poros mėnesių 50 metų jubiliejų švęsianti renginių organizatorė Kristina Kaikarienė dažnai sulaukia pavydžių žvilgsnių. Moteris atvira – jos jaunystės receptą papildo ir botoksas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

K.Kaikarienė išmėgino ir botokso plaukams procedūras.<br>A.Nareikos nuotr.
K.Kaikarienė išmėgino ir botokso plaukams procedūras.<br>A.Nareikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas")

Nov 16, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:46 AM

Kaunietei sustabdyti laiką padeda suderinta mityba, dideliais kiekiais geriamas vanduo, tinkamai parinktos kosmetikos priemonės ir masažas.

Tačiau ji neslepia, kad prie jos išvaizdos prisideda ir vyras plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris, tam tikras žmonos veido vietas retkarčiais patobulinantis botulino injekcijomis.

„Žinau, kad netrūksta manančių, jog vyras mane operuoja kas vakarą, ir ne kur kitur, o ant virtuvinio stalo. Aišku, tai kelia juoką. Profesionalios jo pagalbos man prireikia maždaug kas 8–9 mėnesius, tikrai ne dažniau“, – žurnalui „Stilius" pasakojo K.Kaikarienė.

Renginių organizatorė grožio injekcijomis naudojasi maždaug dešimtmetį. Ji įsitikinusi, kad savo išvaizdą puoselėjančioms moterims būtų neprotinga nepasinaudoti naujovėmis.

Injekcijų K.Kaikarienė nė kiek nesibaimina, o tiems, kurie vis dar žiūri į tai įtariai ar bijo, kad botulinas gali pakenkti, siūlo šiuo preparatu labiau pasidomėti. Leidžiamas ypač mažomis dozėmis, jis maždaug per pusmetį tiesiog išsisklaido nepalikdamas organizme jokių pėdsakų.

K.Kaikarienė perspėjo, kad botulinas gali išlyginti raukšles prie akių ar kaktoje, bet veido odos tikrai nepadaro stangresnės ar gražesnės.

Kad oda švytėtų, moteris rytą pradeda puodeliu šiltos arbatos su citrina ir imbieru, per dieną išgeria bent du litrus vandens, valgo salotas, žuvį, liesą mėsą, neatsisako pasilepinti kūno masažu.

Dar viena svarbi taisyklė, kurios ji laikosi daugybę metų, – vakare negalima eiti miegoti nenusivalius makiažo. Tai didžiausias grožio priešas. Moteris neprausia veido muilu, o naudoja pienelį ir losjoną. Nuvalytą odą K.Kaikarienė tepa drėkinamosiomis ir maitinamosiomis priemonėmis.

Neseniai kaunietė ryžosi išmėginti ir Lietuvoje dar naują botokso procedūrą, skirtą plaukams. Ją moteriai pasiūlė bičiulis kaunietis plaukų stilistas Karolis Murauskas.

„Mano plaukai šiuo metu atrodo lyg šilkiniai. Džiaugiuosi, kad atsirado galimybė pasimėgauti puikia procedūra, kuri sulaukė didžiulės sėkmės garsiausiuose Holivudo, Paryžiaus ir Madrido grožio salonuose. Po kokio pusmečio ją būtinai pakartosiu“, – teigė K.Kaikarienė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.