Krepšininkas J. Valančiūnas su žmona Egle laukia pirmagimio

Kanadoje šiuo metu gyvenantis krepšininkas Jonas Valančiūnas (22 m.) su ketveriais metais vyresne žmona Egle laukia gandrų – moteris laukiasi jųdviejų pirmagimio. Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė birželio 21-ąją.

Eglė ir Jonas Valančiūnai laukia pirmagimio.<br>P.Mantauto nuotr.
Eglė ir Jonas Valančiūnai laukia pirmagimio.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:00 AM

Lrytas.lt duomenimis, Eglė pastojo iškart po vestuvių. Medų pora kopinėjo Maldyvuose. Poros bažnytinė santuoka vyko šiemet birželį, tačiau civilinę santuoką Raseinių metrikacijos biure  Jonas ir Eglė užregistravo dar pernai rugsėjį.

„Labai džiaugiamės, o daugiau komentuoti nenorėčiau. Viskas puiku, aplankysime Joną ir Eglę, pasidžiaugsime", - išklausiusi sveikinimus ir už juos nuoširdžiai padėkojusi nedaugžodžiavo Jono mama Danutė Valančiūnaitė. 

Bažnytinė vestuvių ceremonija vyko Šiluvos Švč. Mergelės Marijos Gimimo bazilikoje.Šventės vieta buvo išpuošta daugybe baltų rožių, kurios buvo pamerktos veidrodinėse vazose. Šalią jų išdėliotos didžiulės baltos žvakės stikliniuose induose, paskleista rožių žiedlapių. Šia gražia kompozicija pasirūpino stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius.

Jaunieji tuomet neslėpė, kad visos ceremonijos metu labai jaudinosi. Iš jaudulio Eglei ir Jonui net sunkiai sekėsi kalbėti.  „Dabar jau lyg ir kiek lengviau, tačiau jaudulys išlieka", - išėjęs iš šventovės sakė J.Valančiūnas.

Viešojoje erdvėje jau po poros jungtuvių civilinės metrikacijos biure netilo kalbos, kad šviesiaplaukė krepšininko išrinktoji laukėsi kūdikio, todėl įteisinti santykius po pusmečio draugystės prireikė ne veltui. Tačiau Eglės artimieji tuomet pasakė kitą greitos santuokos priežastį – pagal Kanados įstatymus nebūdama sutuoktinė, Eglė būtų privalėjusi kas kelis mėnesius grįžti į Lietuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.