„ABOUT Baltic Underwear“ parduotuvės atidaryme – ir garsenybės

Ketvirtadienio vakarą prekybos centre „GO9“ liejosi sveikinimo šūksniai ir linkėjimai. Čia, antrajame aukšte, duris atvėrė vienintelė trikotažinių drabužių „ABOUT“ firminė parduotuvė. Susipažinti su naujovėmis ir savo rankomis paliesti audinių, praturtintų bičių vašku, alijošiaus, šilko proteino priedais, susirinko būrys kviestinių svečių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-20 20:33, atnaujinta 2018-01-20 23:46

Prekės ženklas „ABOUT Baltic Underwear“ įvairiose pasaulio šalyse žinomas ir pardavinėjamas jau kurį laiką, tačiau ketvirtadienio vakarą duris Vilniuje atvėrusi parduotuvė – pirmoji mūsų šalyje. Iki šiol šios kompanijos gaminių buvo galima įsigyti tik internetinėje parduotuvėje.

Savo įspūdžiais apie trikotažinius gaminius renginyje dalijosi ir pagyrų negailėjo juos jau dėvintys svečiai – manekenė Renata Mikailionytė, kirpimo meistrė ir tapytoja Lina Žvirblytė, renginio vedėjas Richardas Jonaitis.  

Renginyje buvo pristatomos šešios skirtingų paskirčių rūbų kolekcijos, skirtos tiek vyrams, tiek moterims. Vakarą surengė modelis Renata Mikailionytė, o muzikos fonu svečiams rūpinosi Richardas Jonaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.