Jolanta Leonavičiūtė: „Už pinigus savo garbės neparduosiu“

Seksualioji televizijos projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė, pasirodo, ne tik paslydo, bet ir prisimelavo. Dar ketvirtadienį į viešumą iškilo jos paslaptis – paaiškėjo, kad mergina ankčiau filmavosi suaugusiems skirtuose garsaus fotografo Petterio Hegre filmuose.

Prieš paviešindama erotinius vaizdo įrašus J.Leonavičiūtė tikino, kad už pinigus niekada neapsinuogintų.<br>T.Bauro nuotr.
Prieš paviešindama erotinius vaizdo įrašus J.Leonavičiūtė tikino, kad už pinigus niekada neapsinuogintų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 8:44 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:51 PM

Televizijos laida „Viral'as“ (TV3) gavo filmuotus vaizdus, kuriuose Jolanta, vilkėdama tik apatinį trikotažą, daro erotinį masažą vyrui ir moteriai.

Tačiau įdomu tai, kad vos prieš savaitę per televiziją parodytoje TV3 laidoje „Ginčas be taisyklių“ ji tvirtino, kad niekada gyvenime nenusirengtų už pinigus.

Filmavimo metu laidos vedėjas Kristupas Krivickas gražuolės klausė, ar ji kada nors sutiktų už didelius pinigus apsinuoginti garsaus žurnalo viršeliui arba kokioje nors televizijos laidoje.

Tuomet J.Leonavičiūtė nepasimetė ir drąsiai išrėžė: „Visų pirma, savęs tikrai niekada nežeminčiau. Viskas priklauso nuo to, kas ir kaip pateikta. Kas liečia nuogumą, Lietuvoje dažniausiai stengiamasi pažeminti žmogų. Už pinigus, kad ir kokie dideli jie būtų, tikrai savo garbės niekada neparduosiu“.

Dar įdomiau yra tai, kad praėjus savaitei po laidos, kurioje ji neva išdėstė savo požiūrį į nuogumą, J.Leonavičiūtė erotinį vaizdo įrašą televizijai parodė pati.

Tiesa, kiek vėliau paaiškėjo, kad vaizdo įrašas, kuriuo pasidalino J.Leonavičiūtė - tik ledkalnio viršūnė. Garsus fotografas Petteris Hegre nufilmavo ir tai, kaip Jolantą, gulinčią ant masažo stalo, tenkina nuogas vyras.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.