Rytis Žvagulis ir „Magnit“ narė Laura nebeslepia šiltų jausmų

Lietuvos pramogų pasaulyje – nauja pora. Merginų grupės „Magnit“ narė Laura Navikaitė susitikinėja vieno sostinės barų vadovu Ryčiu Žvaguliu.

Ryčio Žvagulio išrinktoji - dainininkė Laura Navikaitė.<br>"Facebook" nuotr.
Ryčio Žvagulio išrinktoji - dainininkė Laura Navikaitė.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-21 12:34, atnaujinta 2018-01-20 22:37

Iki šiol romantiškus santykius slėpusi garsi pora visas kortas atvertė vėlyvą ketvirtadienio vakarą. Garsaus dainininko Žilvino Žvagulio sūnus Rytis savo socialinio tinklo anketoje pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip jis bučiuoja Laurą.

„Pagaliau mua! (bučkis)“, – fotografiją pakomentavo R.Žvagulis.

L.Navikaitė su nauju mylimuoju ketvirtadienio vakarą leido „Mojo Lounge Vilnius“ vakarėlyje, skirtame tik kviestiniams svečiams.

Naujienų portalo lrytas.lt paklausta atlikėja, kodėl būtent dabar nusprendė nebeslėpti savo santykių, sakė: „Tiesiog atėjo laikas. Šių santykių dar negaliu pavadinti draugyste – tai simpatija“.

Tačiau mergina neslepia, kad su R.Žvaguliu jiedu susitikinėja jau maždaug keletą mėnesių. Vienas kitam į akį jie krito susipažinę bendrų draugų kompanijoje.

„Jis toks paprastas. Man patinka jo požiūris į gyvenimą. Tiesiog malonus ir mielas širdžiai žmogus“, - savo simpatiją gyrė L.Navikaitė. Anot atlikėjos, jis – labai džentelmeniškas, be to, ir dėmesio iš jo pusės netrūko.

„Didelių staigmenų kol kas dar nesulaukiau, bet manau, kad sulauksiu. Jaučiame vienas kitam simpatiją, bet jau nesame vaikai, kad pilve skraidytų drugeliai“, - sakė ji.

Mergina pasakojo šiuo metu su R.Žvaguliu jie kartu praleidžiantys tiek laiko, kiek abiems to reikia ir, žinoma, kiek leidžia galimybės.

Prieš tai Rytis kelis metus puoselėjo šiltus jausmus atlikėjai Eglei Jakštytei. Poros santykiai buvo sudėtingi – jiedu dažnai išsiskirdavo, tačiau netrukus ir vėl susitaikydavo.

Vyresnysis Ž.Žvagulio sūnus Ąžuolas taip pat susitikinėja su muzikos pasaulio atstove. Jo mylimoji – grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.