„Pupyčių“ mylimieji iš nusikaltėlių gretų atvėrė senas žaizdas

Lietuvos pramogų pasaulyje vėl verda aistros. Šįkart konfliktas kilo tarp stilistės Agnės Jagelavičiūtės ir merginų grupės „Naujos pupytės“.

35 metų Leonas Jagelavičius, pasak Agnės, buvo nužudytas po to, kai atsisakė mokėti duoklę nusikaltėliams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
35 metų Leonas Jagelavičius, pasak Agnės, buvo nužudytas po to, kai atsisakė mokėti duoklę nusikaltėliams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2014-11-24 16:55, atnaujinta 2018-01-20 17:46

„Tas viešas neapykantos demonstravimas vieną dieną turi baigtis. Pradėkime nuo to, kad tai blogas pavyzdys visuomenei. Agnė – viešas žmogus, tad turėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip išsako savo kritiką. Juolab, kad ji dažnai būna ir necenzūrinė“, – patikino grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė.

Įtampa tarp jos ir A.Jagelavičiūtės atsirado po savaitgalį dienraštyje „Lietuvos rytas“ ir naujienų portale lrytas.lt išspausdinto straipsnio „Pupyčių“ sugulovai – mirtinai susipykę banditų gaujos lyderiai“. Jame buvo pasakojama apie Skaistės Steikūnaitės ir buvusios grupės „Olialia pupytės“ narės Marinos Bui mylimuosius, Agurkinių gaujos narius.

Po jo aštrialiežuvė A.Jagelavičiūtė paviešino kelis aštrius pasisakymus socialiniame tinkle „Facebook“.

„Niekas taip nepraskaidrins įmonės vakarėlio ir nepakels jūsų prestižo klientų akyse kaip žiburėlis su buvusiomis prostitutėmis ir oficialiomis banditu mergomis“, – savaitgalį rašė A.Jagelavičiūtė.

Po šio įrašo kilo didžiulė diskusija, į kurią įsitraukė ir Monika Linkytė, ir Dovilė Filmanavičiūtė, ir N.Šiaudikytė.

„Viešai vadinti grupę „Naujos pupytės“ prostitučių grupe yra siaubinga, nes tai – realybės neatitinkanti informacija. Aš gyniau ne tik merginas, aš gyniau save. Aš buvau suplakta į tą patį bjaurų kokteilį, nors esu visiškai niekuo dėta. Mane tai įžeidė.

Gal man ir nereikėjo apskritai veltis į tą diskusiją, bet šaukštai jau po pietų. Be to, pasakiau tik tai, ką norėjau“, – atvirai pasakė N.Šiaudikytė.

Atlikėja patikino, kad savo koleges ji itin gerbia ir myli, tad bet kokie įžeidinėjimai skirti joms, paliečia Neringą asmeniškai. Juolab, kad daugiausiai skandalų grupėje keldavo M.Bui, kurios „Naujose pupytėse“ nėra.

Vis dėlto Neringos argumentų Agnė neišgirdo. To rezultatas – atviras stilistės pasisakymas apie prieš 20 metų nužudytą jos tėvą Leoną Jagelavičių. 35 metų verslininkas, pasak A.Jagelavičiūtės, buvo nužudytas po to, kai atsisakė mokėti duoklę nusikaltėliams.

Visas įrašas skirtas asmeniškai Neringai, bandant ją įtikinti, kad būtent tokie žmonės kaip S.Steikūnaitės mylimasis Aurelijus Perminas yra atsakingi už jos tėvo mirtį.

Tačiau kodėl Agnė kreipėsi į Neringą asmeniškai, dainininkė nesuprato. Jos nuomone, greičiausiai tai dėl asmeninės antipatijos ir nuoskaudų.

„Mano šeima labai daug kartų yra nukentėjusi nuo nusikaltėlių. Manau, kad jų yra tiek daug Lietuvoje ir visame pasaulyje, kad mes tikrai nenustatysime, kas yra kaltas už kiekvieno ašaras. Kiekvienas mes esame nukentėję, bet šitaip lieti neapykantą ir badyti pirštais yra neteisinga.

Kas gali įrodyti, kad Skaistės draugas yra atsakingas už Agnės ašaras? Niekas! Suprantu jos nuoskaudą, bet jei ji bando ieškoti teisingumo, tai daryti reikėtų kitais būdais.

Nereikėtų taip absoliutinti visko: „jūs dėl visko kaltos“, „jūs visos prostitutės“, „jūs visos susidėjote su banditais“. Taip nėra ir nemanau, kad Skaistės antra pusė yra atsakinga už Agnės tėvelio mirtį“, – savo poziciją išsakė N.Šiaudikytė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.