O. Pikul-Jasaitienė išreiškė savo nuomonę dėl „pupyčių“ puolimo

„Tai ne atkirtis, tai pasvarstymas“, - taip savo įrašą socialinėje paskyroje pavadino grupės „Naujos pupytės“ įkūrėja Oksana Pikul-Jasaitienė.

Oksanai Pikul-Jasaitienei laiminga su savo vyru krepšininku Simu Jasaičiu.<br>Nuotr.iš asmeninio albumo
Oksanai Pikul-Jasaitienei laiminga su savo vyru krepšininku Simu Jasaičiu.<br>Nuotr.iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2014, 12:14 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:27 PM

„Kai žmogui nėra nieko švento...Absoliučiai nieko...Kai mėnesio kūdikis ant rankų, vis dar iš burnos byra purvas...Nelaiminga moteris...Lietuviškoji apraiška: imkim visi kartu ir nekęskim, nes mylėti nesam išmokyti...Ir karo nereikia bijoti, nes anksčiau laiko patys save sunaikinsime. Kultūros stoka ar šizofrenijos apraiška? Tik nesakykit, kad tokiu būdu vis dar „piarą“ darosi, nes tai nuskambėjo apgailėtinai....Neringa nekalta, kad turi tėvą ir gražią šeimą, kaip ir Skaistė, kuri neturi nieko bendro su tuo žmogum... „Urodės"????? Kas tai??? „Buvusių prostitučių grupė"????? Ir jos šizofreniškus pasisakymus skaito tūkstančiai žmonių! Aš nebeturiu komentarų....Dar gal susitikusi mieste duos į snukį Skaistei ar Neringai ši moterėlė? Jūs tikri, kad jai yra viskas gerai su psichika ir sveikata?“, - bėrė mintis Oksana.

Įtampa tarp grupės „Naujos pupytės“ ir stilistės Agnės Jagelavičiūtės atsirado po savaitgalį dienraštyje „Lietuvos rytas“ ir naujienų portale lrytas.lt išspausdinto straipsnio „Pupyčių“ sugulovai – mirtinai susipykę banditų gaujos lyderiai“. Jame buvo pasakojama apie Skaistės Steikūnaitės ir buvusios grupės „Olialia pupytės“ narės Marinos Bui mylimuosius, Agurkinių gaujos narius.

Po jo aštrialiežuvė A.Jagelavičiūtė paviešino kelis aštrius pasisakymus socialiniame tinkle „Facebook“.

„Niekas taip nepraskaidrins įmonės vakarėlio ir nepakels jūsų prestižo klientų akyse kaip žiburėlis su buvusiomis prostitutėmis ir oficialiomis banditu mergomis“, – savaitgalį rašė A.Jagelavičiūtė.

Negana to, stilistė pasisakė prieš keletą dešimtmečių nužudytą savo tėvą Leoną Jagelavičių. 35 metų verslininkas, pasak A.Jagelavičiūtės, buvo nužudytas po to, kai atsisakė mokėti duoklę nusikaltėliams.

Visas įrašas skirtas asmeniškai Neringai Šiaudikytei, grupės „Naujos pupytės“ narei, bandant ją įtikinti, kad būtent tokie žmonės kaip S.Steikūnaitės mylimasis Aurelijus Perminas yra atsakingi už jos tėvo mirtį.

„Nebuvau minėta visa šiame reikale, tačiau grupę juk subūriau aš, tad jaučiu, kad tai liečia ir mane. Žinau tik viena: kai žmogus nelaimingas – tuomet ir jo mintys blogos, prastos, neigiamos. Iš kur tiek neapykantos, juk Marinos nėra mūsų grupėje, o Skaistės antroji pusė – jau buvusi, tad ji nėra kalta dėl Agnės tėvelio mirties. Kaip galima Skaistę kaltinti?! Ji normali moteris, kuriai labiausiai rūpi ramus gyvenimas, dukters savijauta ir jos išsilavinimas“, - kalbėjo O.Pikul-Jasaitienė.

Sakoma, kad nereikia išsižadėti ubago lazdos, kalėjimo ir ligos, ką Oksana darytų, jei jos antorji pusė patektų į kriminalinio pasaulio pinkles? Juk visi nusikaltėliai turi žmonas, mylimąsias, motinas, seseris.

„Nenorėčiau pakliūti į tokią situaciją, o jei ką – tokios netoleruočiau. Aišku, niekada nesakyk „niekada“, juk būna visokių situacijų – meilė neklausia, ką įsimylėti. Būna, merginos mėgsta „blogiukus“ ar būdamos šalia jų užsimerkia į negražius jų darbus. Bet man nepriimtina būtų, jei, tarkim, vyras pradėtų daryti nusikaltimus. Vadinasi, jis vienoks – namuose, kitoks – už jų sienų. Tai dviveidystė. Ar galima su tuo gyventi“, - svarstė O.Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.