J. Leonavičiūtė nuslėpė ne tik erotines juostas, bet ir sūnų

Modeliui Jolantai Leonavičiūtei (32 m.) ši savaitė - itin nemaloni. Dar nė savaitė nepraėjo po skandalo, kuris kilo, kai paaiškėjo, jog moteris filmavosi suaugusiems skirtuose filmuose. Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, tai ne didžiausia išgarsėti siekiančios moters paslaptis - Jolanta turi nesantuokinį sūnų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:49 AM

Nors apie asmeninį gyvenimą Jolanta nėra linkusi atvirauti, anot lrytas.lt šaltinių, kol J.Leonavičiūtė keliaudavo po pasaulį, vaiką prižiūrėdavo jos mama. Dabar, kai Jolanta vėl Lietuvoje, jie neva gyvena trise: J.Leonavičiūtė, jos devynmetis sūnus ir jos mama.

Gali būti, kad ji meluoja ir dar dėl vieno dalyko - laiko, kada vaizdo įrašai buvo nufilmuoti. Jolanta tvirtino, kad erotinėse juostose ji filmavosi prieš penkerius metus. Vis dėlto pirmasis video su ja pasirodė tik pernai.

Paslaptis iš praeities į dienos šviesą pradėjo traukti pati J.Leonavičiūtė. Vaizdo įrašą, kuriame ji erotiškai masažuoja vyrą ir moterį, Jolanta pati atidavė TV3 laidos „Viral'as“ komandai.

„Noriu prisipažinti, ką esu padariusi nedoro, nes nuodėmės išlenda visada ir dažniausiai pačiu netinkamiausiu metu. Kaip tik dėl to apie tai kalbu pati – savo, o ne kieno nors kito lūpomis“, – pirmadienį netikėtus, tačiau nuoširdžius žodžius ištarė Jolanta.

Po to J.Leonavičiūtės paslaptys ėmė aiškėti viena po kitos. Vaizdo įrašas, kuriuo ji pasidalino nebuvo vienintelė erotinė juosta, kurioje ji filmavosi. Petteris Hegre nufilmavo ir tai, kaip Jolantą, gulinčią ant masažo stalo, pirštais tenkina nuogas vyras.

„Buvau jauna, kvaila ir pasimetusi. Buvau viena užsienyje – be šeimos, be artimų žmonių, be nieko, su kuo galėčiau pasitarti. Dėl to pasidaviau įkalbinėjimams ir sutikau nusifilmuoti tam klipe. Užfiksuotuose vaizduose – aš, masažuojanti vyrą. Ne tik įprastas kūno vietas, bet ir intymias“, – netramdydama ašarų pasakojo J.Leonavičiūtė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.