Naujo restorano atidarymo nepraleido broliai I. ir E. Laursai

Kaune ketvirtadienio vakarą duris atvėrė restoranas „Perfeco“, kuriame įmantrius patiekalus ruoš virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius su sūnumi Tomu. Naujoje erdvėje bus galima pasimėgauti itališkos, ispaniškos, tailandietiškos, japoniškos virtuvių patiekalais.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 27, 2014, 10:20 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:25 AM

Restorano atidarymas sutraukė būrį žinomų kauniečių – šokėją Editą Daniūtę–Vasiliauskienę su vyru Mindaugu, advokatę Aušrą Ručienę su vyru Rimu, verslo ir rinkodaros konsultantą Arvydą Rimą su žmona Kristina, verslininką, aktorių bei laidų vedėją Gediminą Juodeiką su žmona Jurgita, verslininkus Samuelį ir Dianą Kacus, Liną Zienių, kunigą Kęstutį Rugevičių.

Vakarėlyje taip pat buvo galima sutikti vienu sėkmingiausių naujosios kartos Lietuvos verslininku tituluojamą Ilją Laursą ir jo brolį Eugenijų.

Ne itin dažnai viešumoje matomas 41 metų taip pat verslininkas bei investuotojas E.Laursas renginyje pasirodė su žmona Lina.

„Kartu su žmona į viešą renginį išėjome kone po metų pertraukos. Prieš keturis mėnesius susilaukėme sūnaus Felikso, todėl dabar visas Linos dėmesys jam. Vakarėliai gali ir palaukti. Be to, mes ir anksčiau nebuvome dažni jų lankytojai“, – atvirai kalbėjo E.Laursas.

Kaunietis verslininkas su žmona augina ir devynerių metų sūnų Leonardą. Iš pirmos santuokos jis turi 15 metų sūnų, pavadintą brolio garbei – Ilja.

Su beveik trejais metais jaunesniu broliu E.Laursas tikino susitinkantis ne itin dažnai, nors vaikystėje broliai buvo neišskiriami draugai, turėjo daug bendros veiklos, kūrė verslo planus ir kartu žvejojo.

„Paskutinį kartą drauge žuvis gaudėme turbūt prieš kokius penkerius metus. Vis nėra laiko. Be to, dabar turiu ir kitą aistrą – medžioju“, – pasakojo E.Laursas.

Vakaro metu E.Laursas atskleidė turintis aktorinių sugebėjimų. Jis tapo aukciono, kurio metu buvo parduota viena iš septynių restorano sienas puošiančių jo brolio darytų nuotraukų, vedėju. Nors pradinė nuotraukos kaina buvo vos 1 litas, aukcione ji parduota už 1 450 litų.

Pinigai, gauti už restorano „Perfeco“ atidaryme parduotą I.Laurso įamžintą fotografiją gamtos tema, atiteks paramos ir labdaros fondui „Mamų unija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.