Į A. Pogrebnojaus kolekcijos pristatymą rinkosi būrys garsenybių

Sekmadienio vakarą įvykusi pirmoji autorinė dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus 2015 m. pavasario-vasaros kolekcija „Abracadabra“ į šiuolaikinių menų centrą „Menų spaustuvė“ subūrė visą būrį garsių mados mylėtojų. Į renginį atvyko neseniai pirmagimio susilaukusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė, televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, choreografas Gytis Ivanauskas ir dainininkės Šorena bei Ieva Stasiulevičiūtė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-30 18:51, atnaujinta 2018-01-20 07:02

Naujausia kolekcija susidomėjo ir jaunoji menininkė Monika Dirsytė, verslininkai Romualdas ir Alesia Mačiuliai, futbolininkas Deividas Česnauskis su gražuole žmona Vaida, modelis Rasa Ciūnė bei atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė.

Po kolekcijos pristatymo dizaineris bei jo svečiai patraukė švęsti į populiarią kulinarinę studiją "Čiop Čiop".

A. Pogrebnojaus kolekcija dvelkė Viduramžių ir Renesanso epochoms būdinga dvasia, o tarp kolekciją demonstravusių modelių buvo galima išvysti Paryžiaus pažibą Margaritą Švegždaitę, dizainerio mylimąją Moniką Račiūnaitę ir modelį Aistę-Reginą Klevickaitę.

Kolekciją įkvėpė garsūs Viduramžių ir Renesanso meistrai Pjeras dela Frančeska, Anjolas Bronzinas, Sandras Botičelis, Leonaradas da Vinčis, Jeronimas Boschas, Hansas Memlingas bei daugelis kitų.

Gruodžio 1-4 dienomis galerijoje AV17 bus galima iš arčiau pamatyti kolekciją bei pabendrauti su pačiu dizaineriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.