Įsiutusi J. Arlauskaitė-Jazzu išplūdo gerbėjus: „Jūs kiaunės“

Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br>T.Bauro nuotr.
Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2014, 10:11 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:47 AM

Iš pažiūros ramus sekmadienio vakaras pažėrė nemalonių netikėtumų – socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu necenzūriniais žodžiais išplūdo į jos koncertą Londone susirinkusią publiką, o tiksliau – grupelę nepagarbiai besielgusių gerbėjų.

Socialiniame tinkle Jazzu rašė: „Žodžiu, dabar taip. Vakar buvo labai geras koncertas, kur buvo labai daug gražių žmonių, ačiū labai organizatoriams už viską ir už išpildytą norą dainuoti tikroje koncertų salėje. Taip, bilietas į mūsų koncertą kainuoja tiek pat, kiek į pasaulinių žvaigždžių koncertą, ir man atrodo, kad mes to verti.

Kaip ir sakiau vakar, žmonės turi koncerto klausyt, o ne triauškint čipsus, kalbėtis ir gert. Vakar koncertas buvo nu a lia Kongresų rūmuose. Ir iš šimtų žmonių vistiek atsirado dešimt urodų, kurie jautėsi labai svarbūs ir dėl kurių koncertas truko trumpiau. Aš be proto myliu mūsų klausytojus, aš myliu žmones iš esmės. Bet...

Paskutinį kartą sakau: urodai, neišprusę daunai, neikit manęs klausyt, man nereikia jūsų mordų ir jūsų bapkių, eikit graužt savo čipsus į rajoną ir veskitės savo apsimyžusias kiaunes į „Bernelių užeigą“. Mano koncertai jums ne vieta, aš jūsų nelaukiu, o daunės kiaunės, kurios sėdi su „iPhone“ ir postina, kokios jos gražios ir kad yra kūl būti mano koncerte, eikit n*** kartu su savo urodais. Jūs negražios.

Tie 10 žmonių, jūs negražūs. Neikit į mano koncertus. Prašau. Tai tiek. Aš kuriu pasauliui ir gerbiu visus tuos, kurie gerbia mane ir mano kūrybą. Myliu jūsų širdis ir ausis, jūsų sielas. O visi kiti gali eiti... Jau pasakiau, kur.“

Tiesa, įpykusi atlikėja sulaukė palaikymo - paskyros sekėjai bei bičiuliai komentaruose žavėjosi moters drąsa viešai reikšti savo nuomonę. Epizodas iš koncerto, po kurio Justė pasijuto įžeista kai kurių žiūrovų elgesio:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.