Įvaizdį pakeitusioms „Pop Ladies“ – viešos garsenybių pašaipos

Kaskart pakeitusi sceninį įvaizdį atlikėja rizikuoja pasirodyti vulgari arba pilka pelytė. Blogiausiu atveju – pajuokų objektu. Tokią nesėkmę patyrė lietuvių grupės „Pop Ladies“ narės Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė ir Katažina Zvonkuvienė.

D.Umbraso ir asmeninio albumo nuotr.<br>Nuomonę apie „Pop Ladies“ aprangą subtiliai savo socialinio tinklo paskyroje išreiškė ir tinklaraštininkė R.Kulvinskytė.
D.Umbraso ir asmeninio albumo nuotr.<br>Nuomonę apie „Pop Ladies“ aprangą subtiliai savo socialinio tinklo paskyroje išreiškė ir tinklaraštininkė R.Kulvinskytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-01 11:48, atnaujinta 2018-01-20 06:07

Penktadienį vyko labdaros akcijos „Pasidalink“ koncertas, per kurį surinktos lėšos bus skirtos skurdžiai gyvenantiems lietuviams. Koncerte pasirodžiusios „Pop Ladies“ savo gerbėjus nustebino netikėtu įvaizdžiu – pūstomis ryškiaspalvėmis suknelėmis, prie kurių priderino gėlėmis margintas pūstas blauzdines.

Tokia stiliaus klaida nepraslydo pro akis daugeliui garsių lietuvių. Kritikos dainininkėms nepagailėjo floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius.

„Kam stengtis įvaizdžiui suteikti pikantiškumo, jei galima tiesiog užsisegti sijoną – vieną baisų sijoną po kito“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pasisakė M.Petruškevičius.

Nuomonę apie „Pop Ladies“ aprangą subtiliai savo socialinio tinklo paskyroje išreiškė ir tinklaraštininkė Rimantė Kulvinskytė. Prie dainininkių nuotraukos mergina pridėjo savo fotografiją, kur pasipuošė gražia mėlyna suknele, o prie jos priderino aksesuarus – kojas apsivyniojo skirtingų spalvų medžiagomis.

„Įkvėpta žvaigždžių. Žiema nebaisi“, – įkeltą nuotrauką pakomentavo R.Kulvinskytė.

Abejingas Rimantės nuotraukai neliko ir dainininkas Andrius Mamontovas. Komentaruose jis įdėjo „Pop Ladies“ nuotrauką, ant kurios kažkas užrašė „Šūdmaišiai“. O televizijos laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva juokavo, kad dabar atskleista jų paslaptis.

O muzikantas Deivydas Zvonkus (Katažinos esamas, o Natalijos buvęs vyras) į kilusį sąmyšį reagavo su humoru. „Aš savo žmonoms neleidžiu gražiai rengtis, kad neatrodytų kitiems vyrams pernelyg patrauklios“, – socialiniame tinkle pakomentavo jis.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.