Sukritikuota N. Bunkė: „Dabar kostiumų nekeisime iš principo“

Kritikos dėl sceninių kostiumų sulaukusi grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė atvira – pastabas socialiniame tinkle ji matė, bet neketina kreipti į tai jokio išskirtinio dėmesio. Jai ir kitoms grupės merginoms – Liepai Mondeikaitei ir Katažinai Zvonkuvienei suknelės patiko, o tie, kurie kritikuoja, tegu palaukia naujų grupės merginų sceninių kostiumų.

Šis grupės „Pop Ladies“ įvaizdis sulaukė kritikos bangos socialiniame tinkle.<br>D.Umbraso nuotr.
Šis grupės „Pop Ladies“ įvaizdis sulaukė kritikos bangos socialiniame tinkle.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 1:03 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 5:43 AM

Penktadienį vyko labdaros akcijos „Pasidalink“ koncertas, per kurį surinktos lėšos bus skirtos skurdžiai gyvenantiems lietuviams. Koncerte pasirodžiusios „Pop Ladies“ gerbėjus nustebino netikėtu įvaizdžiu – ryškiaspalvėmis suknelėmis, prie kurių priderino gėlėmis margintas, pūstas blauzdines.Tokia stiliaus klaida nepraslydo pro akis daugeliui garsių lietuvių. Kritikos dainininkėms nepagailėjo floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius, tinklaraštininkė Rimantė Kulvinskytė, atlikėjas Andrius Mamontovas. 

„Iš savo gerbėjų jokių pastabų nesulaukėme, pačios klausinėjome apie šį įvaizdį – tos blauzdinės ir mums atrodė įdomiai. Suknelės niekuo nestebina – jos yra kaip milijonas kitų suknelių. Gerąja arba blogąja prasme dėmesį atkreipė tik blauzdinės.

Jų keisti mes neketiname. Galbūt pasitarsime su dizainere, gal ji pasiūlys kitokį sprendimą. O mes, išgirdusios kritiką, ir pasitarusios su merginomis, nutarėme iš principo nekeisti šių kostiumų“, – šypsojosi moteris.

Šias sukneles su blauzdinėmis grupei sukūrė jauna klaipėdietė dizainerė Ieva Užkuraitė. Jos kostiumus dainininkės jau yra vilkėjusios viename renginyje anksčiau, tad šįkart taip pat džiaugėsi bendradarbiavimu.

„Mums patiko, atrodė kitaip, užsakėme ir pasiuvo. Kažkam šie kostiumai nepatinka, bet juk visi žinome seną tiesą, kad visiems geras nebūsi. Sceninį įvaizdį keičiame gana dažnai. Atsiprašome ir tikimės, kad kiti patiks visiems“, – kalbėjo Natalija.

Dainininkė pripažįsta, kad stilizuotos blauzdinės atrodo galbūt išskirtinai, galbūt kam nors – keistai. Ji supranta, kad drabužių kūrėjams ne visada įtiksi, tačiau grupė „Pop Ladies“ ir nėra ta supermoderni grupė, atidžiai sekanti mados tendencijas. Be to, ir grupės atliekama muzika gana paprasta, nieko neišsiskirianti.

„Juolab kad scenos, kuriose dainuojame, nėra Vilniaus podiumas. Mes negalime būti perdėtai stilingos. Mūsų nesupras. Mažesnio miestelio scena nėra taip ryškiai apšviesta, kaip kad būtų apšviesta arenos scena.

Todėl mūsų sceniniai kostiumai privalo būti ryškūs. Man šie kostiumai neatrodo blogi. Kam nepatinka, tegul palaukia kitų – gal kiti tiks“, – sakė N.Bunkė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.