Tik lrytas.lt: niekur nematyti A.Pauliukevičiaus vestuvių kadrai

Dar praėjusį mėnesį žinomas Europos kultūrizmo čempionas Andrius Pauliukevičius (32 m.) vedė savo mylimąją, sužadėtinę egzotiško grožio afrikietę Ilką Adams (28 m.). Tik praėjus kiek laiko vyras nusprendė su lrytas.lt skaitytojais pasidalinti dar niekur nematytomis savo vestuvių nuotraukomis.

Andrius Pauliukevičius pasidalino savo ir mylimosios Ilkos Adams vestuvių nuotraukomis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Andrius Pauliukevičius pasidalino savo ir mylimosios Ilkos Adams vestuvių nuotraukomis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 3:19 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:41 AM

Kaip anksčiau portalas rašė, „Mis Namibijos“ ir kultūristo vestuvių ceremonija vyko Ilkos gimtinėje Namibijoje pagal visas afrikietiškas tradicijas.

Po vestuvių Ilka pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Ilka Adams-Pauliukeviče.

Iki savo vestuvių Andrius Afrikoje dar nebuvo lankęsis, tad ši šventė jam – dar labiau ypatinga. „Vyras gali svajoti apie tai, kokią moterį ves, bet kokios bus pačios vestuvės, svajoja moteris“, – yra sakęs Andrius.

Todėl apie afrikietiškas vestuvių tradicijas A.Pauliukevičius žinojo labai mažai. Jis buvo informuotas tik tiek, kad jam prireiks plačių marškinių ir plačių kelnių.

Likus porai savaičių iki vestuvių A.Pauliukevičius davė atvirą interviu „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“. Tuomet jis kalbėjo, kad Ilka jam tobula.

„Man ji – svajonių moteris, kurią ketinu vesti. Su Ilka susipažinome, kai ji studijavo Lietuvoje, vėliau aš buvau priežastis, dėl kurios ji čia liko, o ne grįžo atgal į Afriką. Beje, nors Lietuvoje ji gyvena neseniai, jau neblogai kalba lietuviškai ir mokosi taisyklingai rašyti“, – tada kalbėjo Andrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.