Andrius Pauliukevičius atskleidė tobulo kūno paslaptį

Penktadienio vakarą Europos kultūrizmo čempionas Andrius Pauliukevičius (32 m.) didžiausiame sostinės „Impuls“ sporto ir pramogų parke pristatė savo knygą apie sveiką gyvenseną. „Tobulas kūnas“ - lyg pradžiamokslis tiems, kurie niekaip negali prisiversti užsukti į sporto salę, tačiau trokšta pakeisti savo gyvenimo būdą bei maitintis sveikiau.

Renginio akimirka.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Renginio akimirka.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 9:11 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:28 PM

Nors ilgametę profesionalaus sportininko patirtį turintis Andrius šiuo metu vadovauja neįtikėtino populiarumo sulaukusiai interneto svetainei, kurioje konsultuoja, kaip tinkamai reguliuoti svorį, vyras pajuto poreikį savo patirtį aprašyti ir knygoje. Knyga „Tobulas kūnas“ buvo parengta kartu su žmona Ilkos Adams (28 m.), psichologais, kineziterapeutais ir dietologais.

Ištrauka iš A.Pauliukevičiaus interviu žurnalui „Stilius“:

– Jūs – mitybos ir sporto konsultantas. Ką paprastai patariate žmonėms, norintiems atrodyti gražiai?

– Techniškai kalbant, jei žmogaus hormonų sistema funkcionuoja normaliai, kad jis mestų svorį, reikia iš maisto gauti mažiau kalorijų, nei organizmas per dieną sudegina. Tada jis tą deficitą padengs iš kūno riebalų ir jie tirps. Ir tą kalorijų skaičių reikia gauti kuo dažniau valgant. Daugeliu atvejų viskas ganėtinai paprasta. Bėda ta, kad žmonės labai išsibalansavę, tai yra visiškai nutolę nuo to, kokius juos sukūrė gamta. Jie nepasiima nuo žemės nukritusio obuolio, neišsikepa mėsos ant laužo, neapeina ratu aplink ežerą – verčiau važiuoja į degalinę ir nusiperka mėšlainį.

Jie taip pat nori tikėti stebuklingais metodais ir dietomis, kuriuos matė per televizijos laidas arba apie kuriuos pasakojo už tvoros gyvenanti kaimynė.

Žmones tenka mokyti paprasčiausių dalykų, kuriuos jie mokėjo vaikystėje, – kad ir atsikėlus rytą pavalgyti pusryčius. Viskas taip elementaru, kad jie net nenumano, kokie puikūs gali būti rezultatai.

Visą interviu galite perskaityti ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.