Kalėdų medelius kūrę garsūs žmonės siekia padėti ligoniukams

Penktadienio popietę pramogų pasaulio atstovai skyrė geriems darbams. Gražiausių metų švenčių belaukiant „Domus galerijoje“ buvo pristatyti įžymių žmonių kurti Kalėdų medeliai, skirti labdaringiems tikslams.

Renginio akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Renginio akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 2:19 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:26 PM

Savo medelius šiandien pristatė Vytautas Juozapaitis su šeima, Vaidas Baumila ir Eglė Kernagytė-Dambrauskė, Gabija Ryškuvienė, Vaida ir Deividas Česnauskiai, Viktorija Jakučinskaitė, Sandra Lukšytė-Šernė, „Liūdni slibinai“ Aistė Lasytė ir Vaidas Kublinskas, taip pat Vytaras Radzevičius. Kalėdų medelių parodoje galima buvo išvysti ir Simo bei Oksanos Jasaičių eglutę.

Šie medeliai po kelių savaičių bus parduoti specialiame aukcione, o gautos lėšos atiteks Vytauto Kernagio fondo vykdomam projektui „Gėrio menas“. Šio projekto tikslas – organizuoti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų laisvalaikį.

Dažniausiai mažiesiems ligoniukams organizuojamos meninės dirbtuvės, kurios ne tik praskaidrina jų nuotaiką tarp alinančių gydymo procedūrų, bet ir primena apie gyvenimo grožį ir šilumą, palaiko svajones ir viltį išgyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.