Į kalėdinį „Gala“ labdaros renginį rinkosi šalies elitas

Kaip ir kasmet, likus kelioms savaitėms iki Šv. Kalėdų, asociacija „American Chamber of Commerce“ suorganizavo tradicinį labdaringą „Gala“ kalėdinį renginį. Šeštadienio vakarą į jį rinkosi šventiškai išsipuošę žinomi ir garbūs svečiai.

Iš kairės: Seimo narys Remigijus Šimašius su žmona Agne, Čilės garbės konsulas Rimtautas Vizgirda su žmona Birute, Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius su žmona Janina.<br>D.Umbraso nuotr.
Iš kairės: Seimo narys Remigijus Šimašius su žmona Agne, Čilės garbės konsulas Rimtautas Vizgirda su žmona Birute, Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius su žmona Janina.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 10:16 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:11 PM

Kilnius tikslus palaikantys šalies elito atstovai buvo kviečiami į prabangų „Vilnius Grand Resort“ viešbutį, kur jų laukė vaišės ir išskirtinė vakaro programa.

Jau tryliktus metus iš eilės vykusiame renginyje svečius linksmino vokalistė Girmantė Vaitkutė su grupe, o išskirtinę vakaro atmosferą kūrė ir magas. Be viso to, šventiškus užkandžius renginiui kūrė ir virtuvės magai – „Virtuvės mitų griovėjai“. Vakaro vedėju tapo aktorius Gintaras Mikalauskas.

Tradiciškai nebuvo apsieita be specialios labdaringos loterijos su prizais: kelione į Maldyvus, Arvydo Sabonio ir Šarūno Marčiulionio paruoštais NBA kamuoliais, elektriniu dviračiu, planšetiniu kompiuteriu ir kitomis smulkiomis dovanomis.

Loterijos metu surenkamos lėšos kaskart skiriamos asociacijos stipendijų fondui. Šiemet surinkti pinigai bus skirti JESSUP Tarptautinio Teisingumo Teismo (TTT) inscenizacijos konkurse Vašingtone Lietuvą atstovausiančiai studentų komandai. Taip pat dalis pinigų bus skirta ir moksleiviams, norintiems mokytis JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.