Monika Šalčiūtė tiesioginiame eteryje pratrūko keiksmais

Socialinių tinklų žvaigždė, šokėja M.Šalčiūtė sutikusi dalyvauti TV3 projekte „Šok su manimi“ nesitikėjo dar vieno baletmeisterio Jurijaus Smorigino puolimo. Pastarojo kritika ją išvedė iš kantrybės.

Monika Šalčiūtė neištvėrė Jurijaus Smorigino patyčių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Monika Šalčiūtė neištvėrė Jurijaus Smorigino patyčių.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 8:47 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:21 PM

Šeštadienio vakarą vykusioje projekto premjeroje M.Šalčiūtė kartu su savo partneriu šokėju Stanislavu Savickij pasirinko čia čia čia šokį. Tačiau pasirodymas komisijos nario J.Smorigino nepradžiugino – šokį įvertino tik šešetui.

„Šešetą parašiau ne Monikai, o jos partneriui. Reikia šokti taip kaip Monika – vaizduoti, kad tu talentingas”, - šaipėsi J.Smoriginas. Anot jo, M.Šalčiūtės kojos tiesiog dreba nuo celiulito.

Po tokių patyčių M.Šalčiūtė atrodė gerokai supykusi, tad ne be reikalo tėškė atgal: „Eikite jūs n***k, Jurijau. Jeigu norite, kad gerbtų jus, gerbkite ir kitus. O ne š...te ant galvų“.

M.Šalčiūtei to dar neužteko. Ji nepasikuklino atskleisti fakto, kad jai kartu su J.Smoriginu dalyvaujant anksčiau vykusiame projekte „Šuolis“, šis ją veždavęs namo. Dviprasmiškai nuskambėjęs meginos pareiškimas nustebino ne tik kitus komisijos narius, bet iš vėžių išmušė ir patį J.Smoriginą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.