Jurgos Šeduikytės išvaizdos pokyčiai

Gerbėjai dainininkę Jurgą Šeduikytė pažįsta kaip itin kūrybišką, lyrišką ir charizmatišką asmenybę. Šie jos bruožai atsispindi ne tik kūryboje ir dainose, bet ir jos aprangos stiliuje, išvaizdoje. Per dešimt metų J.Šeduikytė daugybę kartų eksperimentavo su savo įvaizdžiu.

Jurgos Šeduikytės išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Jurgos Šeduikytės išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-08 08:08, atnaujinta 2018-01-19 17:54

Pasirodymų ant scenos metu atlikėja dažnai nustebina netikėtais įvaizdžio sprendimais – jai yra tekę įsijausti ir į bohemišką ar net pankišką stilių. Tiesa, tiek kasdienybėje, tiek įžymybių renginiuose J.Šeduikytė dažniausiai atrodo kukliai, tačiau stilingai ir elegantiškai. Daug dėmesio atlikėja skiria išskirtiniams ir spalvingiems aksesuarams .

Bent jau per pastaruosius dešimt metų, kai ji išgarsėjo, daugiausia atlikėja eksperimentavo su savo šukuosena. O pokyčių būta net labai drastiškų: pusilgius kaštoninius plaukus keitė trumpų it varo juodumo plaukų šukuosena, kiek vėliau J.Šeduikytė tapo blondine, galiausiai, buvo nusirėžusi visus plaukus.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti Jurgos Šeduikytės nuotraukas, darytas prieš dešimtmetį ir dabar.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas