Sūnus N. Bunkę grąžina į vaikystę ir primena gražiausias Kalėdas

Grupės „Pop Ladies“ atstovė Natalija Bunkė (31 m.) neslepia – Kalėdų euforiją ir džiaugsmą jai padėjo prisiminti trimetis sūnus Kristupas. Jau dabar jis krykštauja išvydęs sniegą, o jam iškritus pirmas darbas, kurį skubėjo nuveikti Natalija su sūnumi, – nulipdyti senį besmegenį, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Sūnui Kristupui Kalėdų dvasia labai reikalinga, noriu, kad ji būtų kuo ilgiau“, - sakė N.Bunkė.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Sūnui Kristupui Kalėdų dvasia labai reikalinga, noriu, kad ji būtų kuo ilgiau“, - sakė N.Bunkė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė („Lietuvos rytas")

2014-12-08 06:29, atnaujinta 2018-01-19 17:54

Todėl ir eglutę namuose ji puošė jau pirmosiomis gruodžio dienomis, kad mažylis galėtų kuo ilgiau džiaugtis gražia žiemos švente. N.Bunkė puošmenas kabina ne ant tikros žaliaskarės – ji renkasi dirbtinę eglutę, kad nenubyrėtų ir ja būtų galima džiaugtis kuo ilgiau.

„Sūnui Kalėdų dvasia labai reikalinga, noriu, kad ji būtų kuo ilgiau. Pernai, užpernai jis dar ne taip ryškiai suvokė šią šventę, o šiemet labai laukia puošimo vakaro. Bus labai įdomu, išgyvensime daug gerų emocijų.

Sūnus jau moka kelis eilėraščius, daineles ir ruošiasi tai pademonstruoti Kalėdų Seneliui. Šiemet, kaip ir pernai, samdysime Kalėdų Senelį į namus, lauksime dovanų. Norėčiau, kad Kristupas šiuo Kalėdų stebuklu tikėtų kuo ilgiau, ir džiaugiuosi, jog kol kas jam nekyla jokių klausimų dėl Kalėdų Senelio egzistavimo“, – šypsojosi Natalija.

Pati atlikėja šiandien jau nepamena, kas ir kaip jai pasakė tiesą, kad dovanas po eglute padeda ne stebuklingas herojus, o tėvai. Užtat širdyje iki šiol rusena prisiminimai, kaip prie vakarienės stalo tėtis niekam nematant pabelsdavo į stalą, ir visi sugužėję prie durų bendrabučio koridoriuje rasdavo maišą dovanų. O tėtis dar paragindavo dukteris bandyti pasivyti Kalėdų Senelį. Todėl jos labai ilgai ir tikėjo, kad toks yra.

Natalija jau klausė sūnaus, ko jis norėtų Kalėdoms. Kristupas pageidavo lenktyninės mašinytės, nes mama dalyvavo lenktynėse – tai berniukui paliko neišdildomą įspūdį. Mašinų jam, pasak Natalijos, niekada nebus per daug.

Įspūdingiausios N.Bunkės vaikystės Kalėdų dovanos, kurias ji prisimena ir labiausiai vertina šiandien, tuomet jai neatrodė tokios nuostabios. Tėvų finansinė situacija tuo metu buvo sunki ir dukterims Natalijai ir Kristinai dovanas jie ruošė patys: visą naktį abu siūti mokantys tėvai mergaitėms siuvo dideles pliušines beždžiones.

„Tik suaugusi supratau, kad ši rankų darbo dovana – pati geriausia. O tada aš norėjau lėlės Barbės ir purkštavau! Dabar suprantu, kad tos beždžionės buvo pati gražiausia dovana, kurią esu gavusi vaikystėje!“ – pasakojo N.Bunkė.

Kalėdų laiku Natalijos namuose skamba senos Kalėdų dainos. Vieną jų – „Santa Baby“ pernai spėjo pamėgti ir Kristupas. Berniukas, išgirdęs šią dainą, kaskart suklūsta ir pradeda juoktis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.