Dizainerės R. Rožinskienės rankinės sudomino garsius kauniečius

Kauno naktinis klubas „La Bibliotheque“ antradienio vakarą nušvito vaivorykštės spalvomis. Kviestinei publikai dizainerė Rasa Rožinskienė pristatė naujausią rankinių

Lengvaatletė Austra Skujytė su vyru Valdu Grigaliūnu<br>P.Mantauto nuotr.
Lengvaatletė Austra Skujytė su vyru Valdu Grigaliūnu<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 9, 2014, 9:34 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:00 PM

Tai – antroji kaunietės kūrėjos kolekcija. Pirmąją „Pasipuošti širdį“ ji pristatė prieš pusę metų.

„Kolekcija „Vaivorykštė“ – optimizmo pliūpsnis moterims, kviečiantis į viską žiūrėti pro spalvingą vaivorykštės lanką.

Kurdama rankines negalvojau apie tai, kuo jos geresnės ar prastesnės už milijonus kitų prieš tai sukurtų aksesuarų dailiajai lyčiai. Taip pat nesvarsčiau, kokio statuso moterims jos skirtos. Rankinėmis išreiškiu savo kūrybą, tai – mano laisvalaikio užsiėmimas ir laimės šaltinis“, – tvirtino R.Rožinskienė.

Į kolekciją autorė sudėjo tai, kas jai atrodė gražiausia, – lopinėlį vaiskaus vasaros dangaus, savo vyro išmintį ir meilę, sielą glostantį dukters dainavimą, nuoširdžią motinos maldą, kūdikių šypsenas, šunų lojimą.

„Siekiu, kad turėdama mano rankinę moteris jaustųsi ypatinga – laiminga, švytinti, pakylėta, savimi pasitikinti, optimistiškai žvelgianti į pasaulį ir galinti suvilioti bet kurį vyrą“, – šypsodamasi kalbėjo kūrėja.

Rankinių kolekcija sudomino nemažą būrį žinomų kauniečių. Pasižvalgyti į naujus R.Rožinskienės kūrinius atvyko olimpietė lengvaatletė Austra Skujytė su vyru Valdu Grigaliūnu ir  sūnumi Jokūbu, fotomenininkas Rolandas Vilkauskas-Pripsas, dainininkė Viktorija Mauručaitė su dukterimi Gabriele Grygolaityte-Vasha, viešųjų ryšių ekspertė Diana Martinėlė, aktorė Sandra Daukšaitė–Petrulėnė, televizijos laidų vedėja Neringa Mažeikienė, dizainerė Gintarė Ačaitė, magas Nicholas Kinas, plaukų stilistas Karolis Murauskas, renginių organizatorius Paulius Šiupienius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.