J. Česnavičiūtė su šeima prieš šventes kviečia dalytis gerumu

Penktus metus vykstanti gerumo akcija „Vaikų svajonės“ šiemet sulaukė didesnio susidomėjimo nei įprastai. Reikia pasidžiaugti, kad norinčių padėti vaikams, gyvenantiems socialinės rizikos šeimose, kasmet vis didėja, o vaikų skaičius, kurie lieka be dovanų, mažėja. Tarp akcijos rėmėjų galime pamatyti šokėją Jurgitą Česnavičiūtę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2014, 10:41 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:28 PM

Prisijungdama prie šios akcijos kartu su savo šeima Jurgita tikisi, kad bus pavyzdys ne tik kitoms šeimoms, bet ir savo vaikams. „Tai toks metų laikas, kai išties norisi dalytis tuo, ką turi: gerumu, dėmesiu, skirtu laiku“, – sakė Jurgita Česnavičiūtė.

Prieš šventes Jurgitos Česnavičiūtės šeima pakavo dovanas, skirtas ne tik artimiesiems, bet ,,Vaikų svajonės“ projekto mažiesiems. Perskaityti visus vaikų norus nereikia daug laiko, tačiau rasti kiekvienam žmogų, kuris išpildytų juos, užtrunka.

„Kviečiu visus kurti gražias šeimos tradicijas ir ne tik prieš šventes su mažiau turinčiais pasidalyti savo gerumu“, – sakė „Šokių Akademijos“ vadovė Jurgita. Akcija kasmet startuoja dar žiemai neprasidėjus, o baigiasi prieš pat šventes.

Jurgita kartu vyru Tomu ir vaikais Milda Luni ir Jurgiu kasmet prieš šventes gyvena intensyviai – renginiai ir pašėlęs pasiruošimas šventėms atima daug laiko.

„Branginame akimirkas, kada visi keturi esame kartu. Kaskart stengiamės surasti įdomios veiklos, parodyti vaikams kitokių dalykų. Šis dovanų ruošimas mažiesiems svajotojams tapo puikia iniciatyva, kuri, tikiu, ir mūsų vaikams įstrigs giliai širdyse. Norėčiau, kad jie ir ateityje rastų laiko ir noro dalytis su mažiau turinčiais“, – sakė Jurgita.

Mažieji daugiausia svajoja apie žaislus: supynes, mašinėles, lėles, lėlių namus, konstruktorius ir kt.

„Džiaugiuosi, kad mūsų dovanomis tapo būtent mediniai žaislai. Jie man primena šiltą ir jaukią vaikystę, tikrus jausmus, nes su tokiais žaislais žaidžiau ir aš, ir mano vyras. Mažėlis Jurgis pakuodamas dovanėles įsimylėjo medinį laivelį. Manau, Kalėdų Seneliui reikės pranešti apie naują svajonę“, – sakė Jurgita.

Moteris neabejinga likimo nuskriaustiems – ji ne tik savo šeimą, bet ir savo šokėjus skatina imtis labdaringos veiklos.

Projektas „Vaikų svajonės“ sukuria galimybę sunkiomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajonėms būti išgirstoms ir pastebėtoms. Geros valios žmonės ir socialiai atsakingos įmonės skatina prisidėti prie vaikų norų išsipildymo.

„Kalėdas reikia švęsti ne prie stalo, ne po egle, o širdyse. Jaučiu, kad šis mūsų įmonės poelgis suteiks daug džiaugsmo tiek mums patiems, tiek dovanas gavusiems vaikams. Gera daryti gerą darbą ir padėti tiems, kam labiausiai to reikia. Mūsų kolektyvas nusprendė, kad kasmet išsirinksime mažuosius svajotojus“, – džiaugėsi prie akcijos pirmąkart prisidėjusi „Medinio arkliuko“ direktorė Simona Kupetienė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.