Oksana Pikul-Jasaitienė virto seksualia snieguole

Atlikėjai Oksanai Pikul-Jasaitienei tinka ne tik seksualios kurtizanės, bet ir snieguolės įvaizdis. Tuo puikiai buvo galima įsitikinti trečiadienio vakarą, kada ją tokiu kalėdišku įvaizdžiu papuošė grožio profesionalai.

Oksana Pikul-Jasaitienė pademonstravo snieguolės įvaizdį.<br>D.Umbraso nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė pademonstravo snieguolės įvaizdį.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2014, 6:09 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:58 AM

Žinoma atlikėja šventinio kosmetikos kompanijos „Make up store“ renginio metu ryžosi sėsti į profesionalios vizažistės Vidajos Vileišaitės kėdę. Jai buvo atliktas šventinis, snieguolės įvaizdį primenantis makiažas.

Tačiau V.Vileišaitė buvo ne vienintelė grožio profesionalė, į kurios rankas trečiadienio vakarą pateko O.Pikul-Jasaitienė. Šventine snieguolės apranga rūpinosi ir garsus stilistas Kęstutis Rimdžius.

Vakaro metu atlikėja su dar dviem modeliais pristatė net tris šventinio makiažo idėjas, tad renginyje netrūko ir stilingų damų, besidominčių grožio subtilybėmis. Pačiai O.Pikul-Jasaitienei buvo sukurtas šaltų spalvų, tačiau puikiai jai tinkantis blizgus makiažas.

O.Pikul-Jasaitienė kalbėdama portalui lrytas.lt su šypsena prisiminė ir darželio laikus, kada jai pirmą kartą teko įsijausti į snieguolės vaidmenį. „Būtent ir atsimenu tą dieną, kai man buvo penkeri – tuomet vaidinau snieguolę. Aišku, kad tai kelia sentimentų. Artėja šventinis metas, graži šventė. Tiesa, tokio amžiaus būti papuoštai snieguole – iššūkis. Bet kodėl gi ne?“, - kalbėjo ji.

Ir dabar atlikėjai per šventes labai svarbu atrodyti nepriekaištingai. „Moteris visuomet turi spindėti gera emocija, nuotaika. Galų gale, kiek išeina, pasitempti. Per Kalėdas, netgi vykdama pas vyro tėvus ar pas savo tėvelius, pasipuošiu. Tai yra šventė ir aš ją švenčiu. Tiesiog yra labai smagu gerai jaustis ir pačiai sau gerai atrodyti. Šventė todėl ir yra šventė“, - sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Ji taip pat pasakojo jau spėjusi išsirinkti dailią suknelę ir artėjančioms Kalėdoms: „Taip netyčia, netikėtai, bet išsirinkau. Turėjau ją spintoje. Tai visiškai klasikinė, paprasta, griežta suknelė, su maža odos detale, tačiau visiškai neseksuali. Man asmeniškai, ji pasirodė beprotiškai graži. Mums, moterims, kartais būna tokių momentų, kai pagalvoji: „Tai bus geriausia“. Juk netikėti dalykai - patys geriausi“, - džiaugėsi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.