Žinomi žmonės jau pradėjo pildyti vaikų svajones

Minint Tarptautinę neįgaliųjų žmonių dieną, žinomi žmonės susitiko su vaikučiais bei jų tėveliais sanatorijoje „Saulutė'' Druskininkuose ir surengė jiems tikrą kalėdinę pasaką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 12:44 PM

„Dalintis gerumu, kurti stebuklus patiems mažiausiesms, suburti visus bendram ir kilniam tikslui – tai man teikia džiaugsmą ir gyvenimas įgauna prasmę. Jau beveik šešerius metus esu labdaros paramos fondo „Algojimas“ savanorė ir jaučiu didelę atsakomybę, kad šie vaikučiai jaustų ir Kalėdų nuotaikas, kad jų svajonės pildytųsi, kuo daugiau šypsotųsi, jaustųsi laimingi ir nepamirštų, kad yra labai mylimi. Ir supratau, kad gerumo iniciatyva užkrečiama. Vaikai gavo didelę „porciją'' teigiamų emocijų. Vargu, ar jie tą naktį lengvai užmigo - juk svajonė pamatyti Kalėdų Senelį – išsipildė”, - sakė atlikėja Ingrida Kazlauskaitė.

Prie kilnios akcijos jungiasi vis daugiau geros valios žmonių – tarp jų ir Vairuojančių moterų asociacijos narės su prezidente Asta Jonušienė priešakyje.

Kelių direkcija vaikams dovanojo tai, kas juos saugos - atšvaitų, liemenių, knygelių apie saugų eismą. Magas Mantas Žmuidinavičius-Wizard sukūrė vaikams tikrai stebuklingą pasaką. Balsingasis LRT muzikinio projekto „Auksinis balsas'' dainininkas Antanas Zakarauskas dovanojo dainą, „STARS'' renginių organizavimo komanda pakvietė Kalėdų senelį, kurį įkūnijo Gytis Balčiūnas. Ir, žinoma, netrūko saldumynų – svarbiausia, sveikų, kurių atgabeno „Vilnius Models” merginos bei įmonė „Arimex”.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi galėdama prisidėti prie šios kilnios akcijos. Kaip, Vairuojančių moterų asociacijos vadovė, sanatoriją aplankiau su misija, kurios tikslas – mokyti vaikus saugumo kelyje. Dėmesys, pagalba kitam, apskritai nuoširdūs darbai įprasmina žmogaus gyvenimą, padeda labiau vertinti tai, ką turi, jei tik galiu - visuomet ištiesiu ranką ir padarau gerą darbą“, - sakė A.Jonušienė. „Man garbė ir džiaugsmas dalyvauti tokioje kilnioje akcijoje. Gera, kad nors truputį galiu prisidėti prie kažko, kas yra kilnu ir gera. Tikri stebuklai vyksta ne scenoje, jie daromi būtent širdimi”, - sakė M.Wizard.

Galite neatsitraukdami nuo savo darbo vietos jungtis prie akcijos „Ištiesk gerumui ranką” adresu: www.algojimas.lt, rasti neįgalių vaikučių anketas su jų svajonėmis ir bent vieną iš jų išpildyti. Jiems tai bus didžiausias metų stebuklas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.