Šaltis I. Stumbrienei nebaisus - žiemą vaikšto nuogomis kojomis

„Grožis reikalauja aukų“, – tokį posakį yra girdėjusi tikriausiai kiekviena moteris. Mūsų šalies garsenybės juo dažnai ir naudojasi. Atviri bateliai, kai aplink pūpso pusnys – žvaigždėms yra kuo tikriausia kasdienybė. Štai verslininkė Inga Stumbrienė spaudžiant šaltukui nebijo eiti į lauką ir nuogomis kojomis.

Vakarėlio svečiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vakarėlio svečiai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-11 21:06, atnaujinta 2018-01-19 09:28

Į ketvirtadienį vykusį socialinio mados tinklo „Style Inn“ pristatymą Inga atvyko lydima savo vyro Aivaro. Pora atrodė tiesiog puikiai. I.Stumbrienė per vakarėlį vilkėjo ryškiai rožinę trumputę suknelę. Prie jos moteris priderino kailinį kaklo papuošalą.

Tačiau kad ir kaip puikiai atrodė Inga, į ją žiūrint darėsi šalta. Žvarbų gruodžio vakarą ji į šventę atvyko nevilkėdama jokių pėdkelnių. Toks moters sprendimas neatrodytų keistas, jei vakarėlis būtų itin didelis ir prabangus. Tuomet nuogos kojos ir atviri bateliai kaip tik būtų priderami.

Ketvirtadienį pristatytas „Style Inn“ – tai socialinis mados tinklas, apjungiantis jaunuosius ir jau žinomus lietuvių mados kūrėjus. Šis puslapis – tiesioginis stilistės Agnės Jagelavičiūtės įkurto puslapio „Stiliusos“ konkurentas. Tiesa, šis stiliaus entuziastų įkurtas tinklas nemokamas.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.