Praūžus erotikos skandalui Jolanta Leonavičiūtė uždainavo gyvai

Iš skandalų neišbrendanti ir šiuo metu ant parketo besisukanti šou „Šok su manimi“ dalyvė Jolanta Leonavičiūtė (32 m.) turi malonesnės veiklos nei sukti galvą dėl užklupusių nesėkmių – šįryt moteris atskleidė dar vieną talentą. Suaugusiesiems skirtuose filmuose nuogą kūną demonstravusi moteris savo „Facebook“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame atskleidė savo vokalo galimybes.

J.Leonavičiūtė su savo šokių partneriu M.Gaižausku.
J.Leonavičiūtė su savo šokių partneriu M.Gaižausku.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 12, 2014, 12:05 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:29 AM

Vaizdo įraše prieštaringai vertinama pramogų pasaulio atstovė atrodė pakilios nuotaikos – lyg juodžiausios gyvenimo dėmės jau būtų išnykusios. Ji dainavo pagal populiarią atlikėjos Taylor Swift dainą „Shake it off". (Vaizdo įrašas – straipsnio apačioje)

Ši daina, regis, įstrigo ir krepšininko Martyno Pociaus galvoje. Visai neseniai savo „Instagram“ paskyroje Stambulo „Galatasaray“ komandos puolėjas taip pat pasidalino smagiu vaizdo įrašu, kuriame žiopčioja pagal žaibiškai išpopuliarėjusį hitą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.