J. Smoriginą užbūrė šokių dalyvė: „Jūs esate šokanti erekcija“

Praėjusią savaitę skandalais prasidėjęs šokių projektas „Šok su manimi“ šįvakar pateikė naujų netikėtumų. Kivirčai, skandalai, įtampa... Susitaikymo bučiniai ir netikėtos dovanos - šį vakarą buvo visko. Vis dėlto likimas sėkmės pagailėjo Simonui Phamui ir Ievai Miklaševskajai, o štai lyderių pozicijas išlaikė Igno Barkausko ir Jomantės Dapkevičiūtės pora.

Projekto akimirka.<br>V.Balkūno nuotr.
Projekto akimirka.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2014, 7:20 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:14 AM

Šou pradžioje buvo mįslingai dingęs ir aštrialiežuvis komisijos narys Jurijus Smoriginas. Projekto vedėjai Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė netruko paskelbti, jog choreografo likimas projekte – tik šokėjų rankose. Jiems buvo suteikta galimybė nuspręsti, ar žiūrovai dar išvys prieštaringai vertinamą personą. Kaip bebūtų keista, po praėjusią savaitę įvykusio kivirčo šokėja Monika Šalčiūtė vis dėlto palaikė J. Smoriginą. Jai pritarė ir likusios projekto poros – po 10-ies „taip“ J. Smoriginas gracingai įžengė į salę.

„Tai žmogus, kuriam priklauso laida“, – džiaugsmo neslėpė M.Stasiulis.

Komisiją pavergė gražuolės R.E.Mazurevičiūtės ir V.Viluckio šokis. Pagyrų tituluotai gražuolei negailėjo ir J.Smoriginas. „Jūs esate šokanti erekcija“, - nestandartinį komplimentą Rūtai pasakė choreografas.

Tik štai Arno Švilpausko ir Gintarės Malinauskaitės porai pasisekė kiek mažiau.

„Pačiam reikia šokti. Prašau nesivesti daugiau į projektą mažų vaikų! Nesąmonė! Jūs esate sielų verslininkas, jus reikia iš projekto išgrūsti“, – pasipiktinimo neslėpė J.Smoriginas, pridurdamas, kad Arnas visą savaitę nieko neveikė, tad choreografijos čia – nė kvapo. Laimė, dalyvį užstojo kiti komisijos nariai, teigę, kad A.Švilpauskas puikiai sušoko.

Jolantai Leonavičiūtei šį vakarą pavyko pavergti Jurijaus širdį - mergina choreografui įteikė geltonus narcizus dėžutėje ir šitaip suminkštino akmeninę jo širdį. J.Smoriginas nepasididžiavo ir apipylė Jolantą bučiniais.

Netikėtumų būta ir komisijoje - prie J.Smorigino, A.Jagelavičiūtės ir J.Norvaišienės prisijungė ir nepailstantys keliauninkai Vytaras Radzevičius bei Martynas Starkus.

Šį vakarą dėl išlikimo kovoja 11 porų: „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė, interneto sensacija Monika Šalčiūtė ir Stanislav Savickij, profesionalus modelis Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja, „Chorų karų“ generolas Arnas Švilpauskas ir Gintarė Malinauskaitė bei trasseksualas Agness Landau ir Justas Žilinskas.

Primename, kad per šou premjerą iš projekto iškrito atlikėja Greta Lebedeva ir jos šokių partneris Andrius Kandelis – pora pelnė mažiausiai balsų.

Galimybė balsuoti internetu bei patekti į TV eterį

Primename, kad nuo šio šeštadienio savo mėgstamiausias poras bus galima palaikyti balsuojant ne tik telefonu, bet ir internetu, prisijungus prie naujo „Šok su manimi“ puslapio. Jungiantis per savo paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“, naujajame puslapyje bus galima atiduoti balsą už patinkančią porą.

Balsavimas už konkrečią porą vyks tos poros pasirodymo metu, tad žiūrovai kviečiami akylai stebėti „Šok su manimi“ pasirodymus. Tereikės puslapyje paspausti mygtuką „Palaikau“ ir, vos tik atlikus šį veiksmą, internauto nuotrauka pasirodys TV3 televizijos eteryje – projekcijoje ant „Šok su manimi“ parketo. Pasibaigus pasirodymams, galutinėje lentelėje poros bus išdėliotos susumavus komisijos, žiūrovų skambučiais atiduotus ir internautų balsus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.