M. Šalčiūtei – arši A. Jagelavičiūtės ir J. Smorigino kritika

Projektas „Šok su manimi“ įgauna pagreitį – šį vakarą tiesiogiai transliuojama jau antroji šou laida. Be jokios abejonės, laukiamiausia vakaro akimirka, tapo Monikos Šalčiūtės ir Jurijaus Smorigino akistata. Prieštaringai vertinamai šokėjai ir šį kartą nepavyko išvengti kritikos strėlių.

Ugnius Kiguolis nesitraukė nuo Monikos nė per žingsnį.<br>V.Balkūno nuotr.
Ugnius Kiguolis nesitraukė nuo Monikos nė per žingsnį.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2014, 9:11 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:03 AM

Po šokio M.Šalčiūtė pakurstė ugnį padovanodama J.Smoriginui knygą, kurioje patariama, kaip bendrauti su žmonėmis ir pateikti kritiką.

J.Smoriginas, be abejo, atsikirto: „Aš mačiau ne rumbą - mačiau šokį, specialiai pastatytą striptizo barui. Tiek vulgarumo seniai nemačiau. Gal man ir sunku bendrauti, bet Monikutei pasiūlyčiau paskaityti nors Petro Cvirkos knygų, nes matosi, kad galvytėje dzin.“ Po šios frazės studijoje nuaidėjo juokas.

Monikai kliuvo ir nuo Agnės Jagelavičiūtės – stilistė merginos atvirai paklausė ar ji sąmoningai kuria savo įvaizdį, ar tiesiog neturi skonio. Pasak M.Šalčiūtės - 6 dešimtmečio stilius jai asocijuojasi su tikrumu ir tyra meile, todėl ji šitokį įvaizdį ir pasirinko.

Po komisijos komentarų mergina neištvėrė ir pasišalino iš studijos. Užkilisiuose jos laukė ir verslininkas Ugnius Kiguolis, kuris nė per žingsnį nesitraukė nuo merginos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.