Po skyrybų Asta Valentaitė pasirinko Edvardo Žičkaus draugiją

Šeštadienio vakarą „Metų automobilis 2015“ apdovanojimai sudomino ne vieną pramogų ir verslo pasaulio atstovą. Arūno Valinsko vedamo šou nepraleido Ieva ir Rolandas Mackevičiai, Urtė Šilagalytė, Asta Valentaitė, Edvardas Žičkus, Nijolė Pareigytė ir daugelis kitų žinomų veidų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2014, 7:51 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:03 AM

Netikėta trauma vienu metu siekti net kelių rekordų drauge su kitais Lietuvos galiūnais Vidu Blekaičiu ir Antanu Kontrimu-Barzda sutrukdė stipriausiam pasaulio žmogui Žydrūnui Savickui, tačiau šeštadienio transliacijos žiūrovai ant scenos išvydo ir jį.

Šįvakar naujausius ir jau pamėgtus kūrinius atliko Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius, Kauno „Žalgirio“ choras, Rytis Cicinas su šokių grupe „Rokada“, „69 danguje“ merginos, „El Fuego“ bei Ingrida Kazlauskaitė.

Dėl „Metų automobilio 2015“ titulo šiemet susikovė net trisdešimt pretendentų, iš kurių į finalą pateko septyni. Vakaro metu be pagrindinio apdovanojimo, buvo išdalintos ir dar devynios nominacijos. Paskelbti jų ant scenos kilo ryškiausios Lietuvos sporto, verslo, mados, muzikos ir pramogų pasaulio asmenybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą