„Naujos pupytės“ atsisakė dalyvauti „Chorų karuose“

Pirmadienio ryto grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė savo gerbėjams pranešė liūdną žinią. Atlikėjos pakeitė savo nuomonę – nebedalyvaus populiariame televizijos projekte „Chorų karai“.

„Naujos pupytės“ dalyvavimą „Chorų karuose“ nusprendė atidėti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Naujos pupytės“ dalyvavimą „Chorų karuose“ nusprendė atidėti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 10:23 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:33 AM

Apie „Naujų pupyčių“ dalyvavimą projekte TV3 televizija paskelbė dar prieš keletą savaičių. Kaip ir dauguma naujienų, susijusių su „pupytėmis“, ši taip pat buvo priimta gana prieštaringai.Deja, šį kartą, atlikėjos dėl tokio ketinimo susilaukė daugiau neigiamų nei teigiamų vertinimų.

Galiausiai, pirmadienį O.Pikul-Jasaitienė savo socialinio tinklo paskyroje pranešė: „Mieli draugai, norime pranešti, jog „N.Pupytės“ pasitarusios su prodiuseriais nusprendė „Chorų karus“ atidėti kitiems metams, dėl balandžio - gegužės mėnesiais suplanuotų darbų. Laukia 2 turai.Vienas jų -Turkijoje, o kitas – Lietuvoje, su vienu atlikėju. Atsiprašome ir skelbiame, jog stabdome atranką iki 2016 metų, kuomet būtinai susitiksime projekte! Iki malonaus“. Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.