Indrė Burlinskaitė ir vėl išsiskyrė su mylimuoju

Natūralaus grožio ambasadore save laikanti grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė ir vėl vieniša. Atlikėja vėl išsiskyrė su savo mylimuoju karatė čempionu Dariumi Petrikausku.

I.Burlinskaitė antrą kartą išsiskyrė su karatė čempionu D.Petrikausku.<br>„Facebook“ nuotr.
I.Burlinskaitė antrą kartą išsiskyrė su karatė čempionu D.Petrikausku.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 15, 2014, 11:26 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:11 AM

Nieko nedelsdama I.Burlinskaitė visiems pranešė apie pasikeitusį savo statusą. Bičiuliams ir daugybei sekėjų ji naujieną pranešė socialiniame tinkle.

Pora jau buvo išsiskyrusi ir anksčiau. Be to, atlikėja ne kartą viešai yra prasitarusi, kad jos mylimasis – pavydus žmogus. Be to, pora jau kurį laiką gyveno kartu. Esą dėl to I.Burlinskaitė kurį laiką buvo pristabdžiusi ir dalyvavimą fitneso varžybose.

Kad ir kaip būtų keista, sekmadienį savo „Facebook“ paskyroje atlikėja publikavo nuotrauką, kurioje ji fitneso varžybų metu užfiksuota vien tik su maudymosi kostiumėliu.

Prie nuotraukos ji parašė: „2015 m. pasižadu siekti aukščiausių rezultatų „Fitness Bikini“ vėl!“ Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.