Ingos Valinskienės išvaizdos pokyčiai

Ingą Valinskienę drasiai būtų galima tituluoti viena iš Lietuvos popscenos karalienių. Jau daugybė metų originalų aprangos stilių demonstruojanti dainininkė viešumoje visada pasirodo pasitempusi. Atrodo, kad kaskart ji kruopščiai apgalvoja kiekvieną aprangos detalę.

Ingos Valinskienės išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Ingos Valinskienės išvaizdos pokyčiai.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 7:14 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:01 PM

Nors per daugybę metų I.Valinskienės aprangos stilius kiek keitėsi, pačios dainininkės išvaizda pasikeitė nedaug – toks įspūdis, kad senėjimo procesas moteriai negresia.

I.Valinskienė niekada per daug neeksperimentavo ir su savo šukuosena. Daug metų scenoje matoma dainininkė lieka ištikima kaštoninių rudų plaukų šukuosenai.

Tiesa, 2008-aisiais tapusi Seimo nare I.Valinskienė kur kas dažniau savo ilgus plaukus susukdavo į kuoduką. Tuo laikotarpiu dainininkė pademonstravo ir daug elegantiškų kostiumėlių.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti Ingos Valinskienės nuotraukas, darytas prieš penkioliką metų ir dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.