Darbdavių atstumta daili keturių vaikų motina pati ėmėsi verslo

Naujos parduotuvės atidaryme dalyvavo tituluotos ponios ir žinomi žmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 19, 2014, 2:33 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:08 PM

„Vos sužinoję, kad turiu keturis mažus vaikus, vieni darbdaviai net nemėgina su manimi kalbėti, kiti randa įvairių priežasčių man atsakyti.

Visai nesvarbu, kad turiu tris aukštojo mokslo diplomus, noriu dirbti, tobulėti, – kalbėjo su vyru Vladu 6-mečius trynukus Redą, Enriką, Adą ir 5 metų Luknę auginanti moteris.

32 metų E.Vasiliauskienė yra baigusi Finansų vadybą, Ekonomikos ir verslumo pedagogiką Kauno technologijos universitete bei buhalteriją Kauno kolegijoje. Tačiau diplomai jai nepadėjo surasti darbo, kuriame ji galėtų tobulėti ir užsidirbti, kad galėtų prisidėti prie šeimos išlaikymo.

Tituluota ponia tikino, jog per kelerius paskutinius metus jai dažniausiai teko tik vaduoti išeinančius atostogų darbuotojus. Moteris yra dirbusi finansininke, atlygis už tokį darbą – simbolinis.

„Nors vyras dirba statybų versle, išlaikyti tokią didelę šeimą, nėra paprasta. Visada siekiau, kad pinigų uždirbtume abu. Be to, norėjosi užsiimti tuo, kas įdomu ir malonu širdžiai. Todėl radusi bendraminčių nutariau pradėti savo verslą. Daugiau nei pusmetį ieškojome patalpų, partnerių, tiekėjų“, – kalbėjo pašnekovė.

Viename Kauno prekybos centrų veikiančioje E.Vasiliauskienės parduotuvėje galima ne tik įsigyti išskirtinių sveikatos ir grožio produktų.

Moteris tvirtino, jog čia nuolat specialistai pristatys įvairias naujoves, rengs sveikatinimo pamokas.

Naujos parduotuvės atidaryme dalyvavo tituluotos ponios ir žinomi žmonės.

Pasveikinti E.Vasiliauskienės atvyko šių metų Lietuvos ponia Beta Rumšienė, įvairiais metais rengto šio konkurso finalininkės Lina Glemžaitė–Griciuvienė, Aistė Fominaitė–Ežerskė ir kitos.

E.Vasiliauskienė tiki savo verslo sėkme, nes jai nestinga nei energijos, nei veiklumo, nei naujų idėjų.

Nedideliame Piliuonos miestelyje Kauno rajone ant Kauno marių kranto gyvenančią moterį pažįsta visi. Ir ne tik todėl, kad ji daili ir visur vaikšto su būriu vaikų.

E.Vasiliauskienė – Piliuonos bendruomenės pirmininkė, renginių organizatorė. Jai nesvetimos ir jaunų, ir senų šios vietos žmonių problemos.

Šįmet moteris parengė verslumo projektą, pagal kurį 2015 metais Kauno rajone gyvenantiems žmonėms bus sukurtos kelios darbo vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.