Garsios moterys skurstančius sostinės gyventojus apgobė gerumu

Gražiausių metų švenčių laikotarpis ne veltui vadinamas magišku. Penktadienio pavakarę prabangius vakarėlius į kuklią Vilniaus Šv. Teresės vienuolyno valgyklėlę iškeitę pramogų pasaulio atstovai noriai dabinosi prijuostėmis ir kartu su vienuolėmis kūrė tikrą kalėdinį stebuklą skurstantiems bei likimo nuskriaustiems žmonėms.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 6:42 PM

Jau septintus metus iš eilės labdaros projektas „Angelų duona“, kurį inicijavo „Modilinos“ modelių agentūra ir Dievo meilės misionierės Motinos Teresės seserys, prieš Kalėdas rengia labdaringus pietus, kurių metu skurdžiai gyvenantys žmonės gali pajusti žinomų šalies žmonių gerumą.

„Modilinos agentūros“ vadovei Jolantai Sadauskienei labdaringų pietų idėja kilo pabendravus su vienuolėmis: paaiškėjo, kad jos savo jėgomis ir pagal savo išgales priglaudžia į jas besikreipiančius ir prašančius pagalbos vargstančiuosius. Vienuolės maitina skurdžiai gyvenančius tris kartus per savaitę, priglaudža neturinčius, kur pernakvoti, suteikia minimalią medicininę pagalbą.

Resursų jos gauna ieškodamos rėmėjų pačios, tad „Modilinos“ modelių agentūra panoro pagelbėti ir suburti tuos, kurie gali bei tuos, kuriems reikia.

Šio projekto metu buvo rengiami ne tik gardūs bei sotūs pietūs, bet ir dovanojami būtiniausi medikamentai, higienos priemones ir projekte panorusių dalyvauti įmonių produkcija, saldumynai ir žaislai likimo nuskriaustiems mažiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.