Jubiliejų švenčiantis Arvydas Sabonis draugus sukvietė į Palangą

50 metų jubiliejų Palangoje šeštadienio vakarą švenčiantis legendinis Lietuvos krepšininkas ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis svečius pakvietė į naująją kurorto sporto areną, į kurios pamatus pernai pats įkasė kapsulę su laišku ateities kartoms.

Į A.Sabonio jubiliejų rinkosi garsūs šalies žmonės. Antanas ir Daina Bosai.<br>A.Kubaičio nuotr.
Į A.Sabonio jubiliejų rinkosi garsūs šalies žmonės. Antanas ir Daina Bosai.<br>A.Kubaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-21 18:15, atnaujinta 2018-01-18 16:26

Iš pradžių A.Sabonio jubiliejaus pokylį buvo planuojama organizuoti atstatyto Palangos kurhauzo salėje, tačiau nuspręsta, kad čia - per mažai vietos gausiam svečių būriui.

Vietos būtų pakakę, nes į šventę susirinko ne visi kviestieji. Tikriausiai koją pakišo bjaurus oras - Palangoje dieną merkė lietus, o vakarop ėmė kristi šlapdriba.

Automobiliai svečius išleisdavo prie pat centrinio įėjimo į areną, tačiau ir įveikdami kelis metrus jie spėdavo sušlapti kojas.

Buvo planuota, kad šventėje dalyvaus maždaug šimtas žmonių, tačiau susirinko tik gal du trečdaliai. Pasisekė Palangos taksistams - nemažai jų vežė A.Sabonio svečius į areną.

Jubiliatas prašė atvykti be dovanų, tačiau dauguma svečių atėjo nešini dovanų maišais ir maišeliais. 

Privatus pokylis kurorto sporto arenoje vyksta pirmą kartą. Iki šiol be sporto varžybų čia buvo organizuoti tik koncertai.

Pokylio scenarijaus detalių šventę organizuojančios bendrovės „Anoniminių darboholikų klubas“ vadovas Giedrius Masalskis nepanoro atskleisti teigdamas, kad viešumo nepageidauja jubiliatas.

Šventinio vakaro metu susirinkusiesiems bus parodyta apie A.Sabonį specialiai sukurta video instaliacija, šventinę programą papuoš sudėtingi apšvietimo efektai.

Vakare koncertuos Ovidijus Vyšniauskas, Neda Malūnavičiūtė, kiti atlikėjai.

Pokylio valgiais rūpinosi Ingrida Sabonienė. Patiekalus gamino Palangoje esančio Sabonių viešbučio „Pušų paunksnėje“ restoranas.

„Pokylyje dalyvauja gausus Arvydo draugų būrys, neskirstant svečių į politikus, sportininkus ar verslininkus“, – sakė G.Masalskis.

Tarp svečių buvo nemažas būrys krepšininkų, krepšinio trenerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.