Įsimintiniausios metų akimirkos: brandžiausios vestuvės

2014-ieji – Šeimos metai, tad nenuostabu, kad šiemet kaip niekad užderėjo vestuvių. Jau susituokusias poras lankė gandrai. Bet netrūko ir skyrybų. Tad žurnalas „Stilius" pristato tai, kas šiemet įstrigo labiausiai.

Rugsėjo 6-ąją sostinės Šv.Kazimiero bažnyčioje aukso žiedus sumainė dizainerė Ramunė Piekautaitė ir verslininkas Kęstutis Verslovas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Rugsėjo 6-ąją sostinės Šv.Kazimiero bažnyčioje aukso žiedus sumainė dizainerė Ramunė Piekautaitė ir verslininkas Kęstutis Verslovas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Dec 23, 2014, 6:20 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 12:59 PM

Rugsėjo 6-ąją sostinės Šv.Kazimiero bažnyčioje aukso žiedus sumainė dizainerė Ramunė Piekautaitė (44 m.) ir verslininkas Kęstutis Verslovas (49 m.). Priesaikai Dievo akivaizdoje pora pribrendo daugiau nei po 20 gražios draugystės metų.

Garsi dizainerė prie altoriaus žengė su savo pačios sukurta suknele. Moteris savo didžiajai gyvenimo šventei pasirinko prabangią, ilgą ir plačią standaus audinio suknelę. Antikvarinių perlų spalvos nuotakos apdaras, pasiūtas iš atlaso, puoštas perlais ir kristalais, pavertė Ramunę tikra karaliene.

Trumpiau, tačiau Holivudo mastu labai ilgai, iki vestuvių draugavo ir viena garsiausių pasaulyje porų aktoriai Bradas Pittas (50 m.) ir Angelina Jolie (39 m.). Vestuvių ceremoniją jie surengė rugpjūčio 23 dieną Miravalio pilyje Pietų Prancūzijoje. Šventėje dalyvavo tik patys artimiausi žmonės.

Juostos „Kapų plėšikė Lara Kroft“ gražuolė vilkėjo iki žemės krintančią „Atelier Versace“ vestuvinę suknelę, kurią sukūrė Luigi Massi. Šis meistras padėjo sukurti aktorei ir ypatingą aksesuarą – šydą, puoštą spalvingais poros vaikų piešiniais.

B.Pittas nusprendė apsivilkti kostiumą iš savo spintos ir užsirišo kaklaraištį, pasiskolintą iš vieno sūnų, nes savąjį pamiršo įsidėti į lagaminą. Ceremonijoje dalyvavo ir vaikai: vyresnieji sūnūs Maddoxas ir Paxas palydėjo motiną prie altoriaus, Shiloh ir Knoxas nešė žiedus, o Zahara ir Vivienne barstė žiedlapius.

A.Jolie ir B.Pittas pradėjo susitikinėti 2005 metais, po to, kai susipažino filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje. Juodu susižadėjo 2012-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.