Įsimintiniausios metų akimirkos: skandalingiausios skyrybos

2014-ieji – Šeimos metai, tad nenuostabu, kad šiemet kaip niekad užderėjo vestuvių. Jau susituokusias poras lankė gandrai. Bet netrūko ir skyrybų. Tad žurnalas „Stilius" pristato tai, kas šiemet įstrigo labiausiai.

Atlikėjos Vilijos Pilibaitytės-Mios (31 m.) ir buvusio futbolininko Edgaro Jankausko (39 m.) skyrybos buvo netikėtos.<br>T.Bauro nuotr.
Atlikėjos Vilijos Pilibaitytės-Mios (31 m.) ir buvusio futbolininko Edgaro Jankausko (39 m.) skyrybos buvo netikėtos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

2014-12-23 14:09, atnaujinta 2018-01-18 11:27

Atlikėjos Vilijos Pilibaitytės-Mios (31 m.) ir buvusio futbolininko Edgaro Jankausko (39 m.) skyrybos buvo netikėtos, tačiau nieko per daug nenustebino. Tiesa, išsiskyrimas buvo ne ką mažiau miglotas nei pati draugystė.

Pora pradėjo susitikinėti 2013-ųjų vasarą, metams baigiantis net būta kalbų apie jų sužadėtuves. Tačiau jau 2014-ųjų gegužę V.Pilibaitytė ir E.Jankauskas išsiskyrė, nes pasklido kalbos apie pastarojo neištikimybę. Tai leido suprasti ir pati atlikėja, viešai vyrus išvadinusi kiaulėmis.

Tačiau vasarą pora savo santykius dar bandė klijuoti, kartu keliavo, o pati atlikėja net išsidavė, kad E.Jankauskas – tas vienintelis vyras, su kuriuo norėtų kurti šeimą.

Galiausiai rugsėjo pradžioje V.Pilibaitytė patvirtino, kad jųdviejų santykiai baigti ir abu džiaugiasi naujais santykiais. Spalio pradžioje ant atlikėjos rankos suspindo sužadėtuvių žiedas, kurį jai įteikė naujas mylimasis verslininkas Nerijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?