Įsimintiniausios metų akimirkos: brangiausios vestuvės

2014-ieji – Šeimos metai, tad nenuostabu, kad šiemet kaip niekad užderėjo vestuvių. Jau susituokusias poras lankė gandrai. Bet netrūko ir skyrybų. Tad žurnalas „Stilius" pristato tai, kas šiemet įstrigo labiausiai.

Oficialiai vyru ir žmona Eglė (25 m.) ir Jonas (22 m.) Valančiūnai tapo pernai rugsėjo 27 dieną.<br>P.Mantauto nuotr.
Oficialiai vyru ir žmona Eglė (25 m.) ir Jonas (22 m.) Valančiūnai tapo pernai rugsėjo 27 dieną.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 26, 2014, 4:09 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:33 AM

Oficialiai vyru ir žmona Eglė (25 m.) ir Jonas (22 m.) Valančiūnai tapo pernai rugsėjo 27 dieną – pora susituokė „Karpynės“ restorane Raseinių rajone. Tačiau prieš Dievą jie prisiekė šių metų birželio 21-ąją Šiluvos Švč.Mergelės Marijos Gimimo bazilikoje.

Kanados „Toronto Raptors“ vidurio puolėjo ir politiko Remigijaus Ačo dukters Eglės vestuvės buvo labai ištaigingos ir prabangios. Pagyros už sukurtą išskirtinę šventišką nuotaiką iki šiol skamba stilistui Mantui Petruškevičiui.

E.Valančiūnienė vestuvėms pasirinko žydų dizainerės Inbal Dror sukurtą ilgą suknelę ir segėjo žemę siekiantį šydą.

Geidžiamiausio Holivudo vyro George’o Clooney (53 m.) ir teisininkės Amal Alamuddin (36 m.) vestuvės, rugsėjo 27-ąją įvykusios Venecijoje, vadinamos vienomis prabangiausių ir laukiamiausių istorijoje.

„Venecija yra romantiškiausias miestas pasaulyje... Mes susitikome Italijoje. Čia turime namus. Žinojome, kad čia norėsime susituokti“, – kalbėjo aktorius.

Libane gimusi britų teisininkė Amal tekėdama už Holivudo superžvaigždės vilkėjo pribloškiamą elegantišką neseniai anapus iškeliavusio dizainerio Oscaro de la Rentos suknelę.

Beveik visą pirmą savo vedybinio gyvenimo dieną jaunoji praleido vilkėdama mados kūrėjo Giambattistos Valli mini suknele, siuvinėta sudėtingais rožinių gėlių raštais.

Vestuves šventę visą savaitgalį, tik pirmadienį jaunieji surengė civilinę sutuoktuvių ceremoniją Venecijos rotušėje, kad sutvarkytų santuokos formalumus pagal Italijos įstatymus.

Nors G.Clooney yra beveik nepadoriai turtingas, visas vestuvių išlaidas (kalbama, kad joms išleista apie 10 mln. eurų) padengė Amal šeima. Taip laikomasi tradicijos – už vestuves moka nuotakos tėvai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.