Monika Šalčiūtė neištvėrė: paliks šokių projektą

Socialinių tinklų žvaigžde tituluojama Monika Šalčiūtė nusprendė palikti TV3 šokių projektą „Šok su manimi“. Apie tokį savo sprendimą antrąją Kalėdų dieną mergina savo gerbėjams pranešė socialiniame tinkle.

Pastaruoju metu dažnai su Kauno milijonieriumi Ugniumi Kiguoliu laiką leidžianti Monika Šalčiūtė nusprendė palikti šokių projektą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pastaruoju metu dažnai su Kauno milijonieriumi Ugniumi Kiguoliu laiką leidžianti Monika Šalčiūtė nusprendė palikti šokių projektą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2014, 4:33 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:33 AM

Kaskart M.Šalčiūtei kartu su šokių partneriu Stanislavu Savickij pasirodžius ant parketo į ją smigdavo aštrios kritikos strėlės. Daugiausia kritikos M.Šalčiūtė sulaukdavo iš projekto komisijos nario Jurijaus Smorigino.

Mergina su žinomo baletmeisterio kritika ir nė neketino taikstytis. Kartą tiesioginio eterio metu įpykusi M.Šalčiūtė net pratrūko keiksmais.

„Išeinu iš „Šok su manimi“, šeštadienį manęs nebus. Atsiprašau, ką nuvyliau, bet aš nebepatempiu, ačiū už supratingumą. P.S. Nekalbėkit man apie silpnumą, nes jūs ne pusės nepatemptumėt tiek, kiek aš patempiu. Tiesiog neleisiu savimi naudotis, tiems, kurie yra to neverti“, - „Facebook“ rašė M.Šalčiūtė.

Tiesa, norą pasitraukti iš projekto mergina buvo pareiškusi ir anksčiau. Tada ji tikino, kad to padaryti negali, nes anksčiau laiko pasitraukusiems iš projekto gresia didelės baudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.