Brangakmenių gavusi M. Šalčiūtė: „Mano vertybės visai kitokios“

Viena ryškiausių žvaigždžių per visą Holivudo istoriją Marilyn Monroe dainavo, kad deimantai – geriausi merginų draugai. Štai socialinių tinklų sensacija Monika Šalčiūtė įsitikinusi, kad gyvenime žėrintys akmenukai nėra svarbūs. Vis dėlto Monika džiūgauja iš gerbėjo gavusi pakabutį su deimantu ir rožiniu safyru.

Monika džiūgauja iš gerbėjo gavusi pakabutį su deimantu ir rožiniu safyru.<br>J.Stacevičiaus ir asmeninio archyvo nuotr.
Monika džiūgauja iš gerbėjo gavusi pakabutį su deimantu ir rožiniu safyru.<br>J.Stacevičiaus ir asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 4:29 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 12:32 AM

„Gavusi tokią brangią dovaną supratau, kad mano vertybės yra visai kitokios. Tai nėra toks pat džiaugsmas, kai mamai dovanoji pirmąsias pavasario gėles ir matai jos šypseną.

Žinoma, malonu gauti papuošalą, tačiau brangakmeniai tikrai nėra tai, ko man reikia. Be jų tikrai galėčiau gyventi.

Bet turiu pripažinti, pats papuošalas – labai gražus“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė M.Šalčiūtė.

Ji įsitikinusi – svarbiausia ne dovanos kaina, o pati idėja ir parodytas dėmesys. Juk kartais galima nustebinti mylimą žmogų ir visai neišleidžiant pinigų, o kartais romantiškas žaibiškas sambūris (angl. „flash mob“) kainuoja daugiau nei brangakmeniai.

„Pinigai yra tik priemonė tikslui pasiekti“, – tikino M.Šalčiūtė.

Dosnaus gerbėjo vardą Monika nusprendė išlaikyti paslaptyje. Nieko stebėtino, apie asmeninį gyvenimą mergina niekada neatviravo.

Mergina juokėsi, kad pati nežino, ar šis pakabutis – Kalėdų dovana, mat dovaną įteikęs gerbėjas apie Kalėdas nė neužsiminė. Todėl Monika laikosi nuomonės, kad Kalėdų Senelis šiemet nebuvo itin dosnus. Bet M.Šalčiūtė nesigraužia, nes Kalėdos nėra jos mėgstamiausia šventė.

„Kai turėsiu savo šeimą, vaikų, aš sukursiu jiems pačias geriausias Kalėdas. Šiandien neturiu su kuo švęsti, tad aš ir neimituoju, kad esu labai linksma ir laiminga. Paminiu šventes, ir tiek.

Tiesą sakant, labai norėčiau švęsti Kalėdas, tačiau yra taip, kaip yra“, – kalbėjo Monika.

Neturi ji ypatingų planų ir Naujųjų metų sutiktuvėms. Mergina juokėsi, kad taip nutiko tikriausiai pirmą kartą. Nors Monika sulaukė daug pasiūlymų kartu sutikti Naujuosius, ji sprendimo dar nepriėmė.

„Galbūt juos atšvęsiu kur nors linksmai, o galbūt liksiu namie. Kol kas nesu apsisprendusi“, – patikino Monika.

Sau linki stiprybės ir meilės

2014-ieji M.Šalčiūtės gyvenimui suteikė daug naujovių. Kartu su šlove Moniką aplankė ir išbandymai. Mergina išbandė save kaip televizijos laidos vedėją, įveikė vandens baimę projekte „Šuolis“, sudalyvavo šokių projekte „Šok su manimi“.

Tiesa, pastarasis projektas Monikai nebuvo itin sėkmingas. Mergina pasitraukė šį savaitgalį iš „Šok su manimi“, nes buvo įsitikinusi – šou režisieriai specialiai ją žemina. Už pasitraukimą iš projekto M.Šalčiūtei gresia piniginė bauda.

Todėl nenuostabu, kad dabar ji gyvena įtampoje. Užtat artėjant Naujiesiems metams naujienų portalas lrytas.lt pasiteiravo M.Šalčiūtės, ko ji 2015 metams palinkėtų pati sau.

„Nepalūžti ir išlikti savimi. Dabar esu tokioje situacijoje, kai mane visi stebi per didinamąjį stiklą. Todėl man labai nesinori suklupti.

Dar labai norėčiau sau palinkėti atrasti savyje ramybę ir... susirasti mylimąjį“, – nusijuokė M.Šalčiūtė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.