Įsimintiniausios metų akimirkos: metų kūdikis

2014-ieji – Šeimos metai, tad nenuostabu, kad šiemet kaip niekad užderėjo vestuvių. Jau susituokusias poras lankė gandrai. Bet netrūko ir skyrybų. Tad žurnalas „Stilius" pristato tai, kas šiemet įstrigo labiausiai.

Šiemet bene labiausiai apkalbėtas buvo stilistės Agnės Jagelavičiūtės (33 m.) ir jos vyro verslininko Manto Volkaus (34 m.) pirmagimis.
Šiemet bene labiausiai apkalbėtas buvo stilistės Agnės Jagelavičiūtės (33 m.) ir jos vyro verslininko Manto Volkaus (34 m.) pirmagimis.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Dec 29, 2014, 6:31 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 2:30 AM

Šiemet bene labiausiai apkalbėtas buvo stilistės Agnės Jagelavičiūtės (33 m.) ir jos vyro verslininko Manto Volkaus (34 m.) pirmagimis. Spalio 28 d. gimusiam sūnui pora suteikė Leono vardą.

Kalbos, kad A.Jagelavičiūtė laukiasi, pasklido dar šių metų balandį. Nors iškart po to garsi moteris viešai pareiškė netoleruosianti šalies žiniasklaidos straipsnių apie jos nėštumą, pati mielai su gerbėjais socialiniame tinkle diskutavo apie būsimą motinystę ir dalijosi savo kasdieniais išgyvenimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?