„Šok su manimi“ kūrėjai nusileido Monikai Šalčiūtei

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė švenčia pergalę – šokių projekto „Šok su manimi“ kūrėjai jai nebereiškia pretenzijų dėl to, kad mergina sulaužė sutarties sąlygas, pasitraukdama iš šou savo noru.

Monika Šalčiūtė iš šokių projekto pasitraukė šeštadienį.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Šalčiūtė iš šokių projekto pasitraukė šeštadienį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 5:24 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 9:21 PM

Žinią, kad Monikai padaryta išimtis dėl sutarties sąlygų nevykdymo, naujienų portalui lrytas.lt patvirtino TV3 komunikacijos projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė. Ji patikino, kad prodiuseriai nebenorėjo kelti konfliktinių situacijų ir su Monika atsisveikino be didelių nuoskaudų.

M.Šalčiūtė iš šokių projekto pasitraukė šeštadienį, taip sukeldama didžiulį skandalą. Mergina tvirtino, kad laida tyčia buvo kuriama taip, kad vertinimo komisijos nariai ją žemintų. Labiausiai merginą žeidė komisijos nario Jurijaus Smorigino komentarai.

Norą pasitraukti iš projekto mergina buvo pareiškusi ir anksčiau. Tada ji tikino, kad to padaryti negali, nes anksčiau laiko pasitraukusiems iš projekto gresia, jos žodžiais tariant, „kosminės“ baudos.

Vis dėlto su projektu M.Šalčiūtė atsisveikino nesibaimindama pasekmių.

„Sulaukiau grasinimo, kad jei šį šeštadienį vėl neleisiu būti žeminama ir nepasirodysiu, man bus liepiama sumokėti sutartyje numatytą baudą, už sutarties sąlygų nevykdymą. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad mano garbės ir orumo taip lengvai neišeis nupirkti. Ketinau imti paskolą butui, dabar gali tekti imti paskolą susimokėti baudą just.tv kompanijai už tai, jog neleidžiu bukinti žmonių ir pasakiau savąją tiesą: tai cirkas, o nebe projektas...“ – šeštadienį, prieš pat pasitraukimą iš šou, kalbėjo M.Šalčiūtė.

Panaši situacija su M.Šalčiūte buvo susidariusi ir kiek anksčiau, kai mergina dalyvavo tų pačių prodiuserių organizuotame televizijos projekte „Šuolis“.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.