Įsimintiniausios metų akimirkos: slapčiausios vestuvės

2014-ieji – Šeimos metai, tad nenuostabu, kad šiemet kaip niekad užderėjo vestuvių. Jau susituokusias poras lankė gandrai. Bet netrūko ir skyrybų. Tad žurnalas „Stilius" pristato tai, kas šiemet įstrigo labiausiai.

Linas Kleiza (29 m.) ir trejais metais už jį jaunesnė Agneta įteisino metų pradžioje, o puotą artimiesiems ir bičiuliams surengė birželio 28-ąją akylai apsaugos saugomame Šešuolėlių dvare.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Linas Kleiza (29 m.) ir trejais metais už jį jaunesnė Agneta įteisino metų pradžioje, o puotą artimiesiems ir bičiuliams surengė birželio 28-ąją akylai apsaugos saugomame Šešuolėlių dvare.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2014-12-30 08:12, atnaujinta 2018-01-17 23:25

Civilinę santuoką Linas Kleiza (29 m.) ir trejais metais už jį jaunesnė Agneta įteisino metų pradžioje, o puotą artimiesiems ir bičiuliams surengė birželio 28-ąją akylai apsaugos saugomame Šešuolėlių dvare.

Vėliau gražuolė krepšininko žmona Agneta savo socialinio tinklo paskyroje viešai pasidalijo fantastiško grožio vestuvine nuotrauka. Nespalvotoje fotografijoje – laimingi jaunieji ir nuostabi jaunosios suknelė, prabangiai siuvinėtas šydas ir laimė, spindinti akyse.

Daugybę realybės šou žvaigždės Kim Kardashian (34 m.) ir reperio Kanye Westo (37 m.) vestuvių detalių pasaulis žinojo joms dar neįvykus. Garsiai buvo aptariami ir netgi trys Kim vestuvinių suknelių variantai, vestuvių data ir vieta taip pat apaugo legendomis. Tačiau išaušus lemtingai dienai pora atsitvėrė tylos siena.

Gegužės 24-ąją vestuvės įvyko Florencijoje. Intensyviai iki jų sportavusi nuotaka atrodė stulbinamai ir spinduliavo didžiausia laime.

Svečiai iš Paryžiaus privačiu lėktuvu buvo atskraidinti į Italiją. Pora visų draugų akivaizdoje ištarė priesaiką ir tapo vyru ir žmona. Ceremonijos vieta skendėjo gėlėse – iš jų buvo padaryta ir milžiniška siena.

Nuotaka vilkėjo mados namų „Givenchy“ vestuvinę suknelę. Nėriniuotą drabužį papildė ilgas šydas. Šie mados namai tėvų vestuvėms papuošė ir jų dukrelę North West.

Kalbama, kad prieš ceremoniją Kanye labai jaudinosi. Kol Kim ėjo mylimojo link, jiems dainavo Andrea Bocceli.

Už Florencijoje esančią prabangią XVI amžiaus Belvederio tvirtovę, t.y. pokylį joje, nepagailėta 420 tūkst. svarų sterlingų (apie 1,7 mln. litų). Ne ką mažiau šokiruoja išlaidos gėlėms – joms atseikėta net 175 tūkst. svarų sterlingų (apie 700 tūkst. litų). Šešiaženkle suma apdovanota atlikėja Lana Del Rey, sutikusi atlikti savo kūrinius per K.Westo ir K.Kardashian vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.