Pramogų pasaulio žvaigždės rinkosi į filmo „Nepatyręs“ premjerą

Antradienio vakarą sostinės kino teatro „Forum Cinemas Vingis“ holą nuklojo raudonasis kilimas – čia vyko lietuviškos komedijos „Nepatyręs“ premjera tik kviestiniams svečiams. Jis užbaigė lietuviškam kinui sėkmingus 2014 metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-30 20:26, atnaujinta 2018-01-17 21:07

Šia proga šalies garsenybės užgulė kino teatrą ir sveikino filme pasirodžiusias žvaigždes: Inetą Stasiulytę, Audrių Bružą, Editą Užaitę ir kitus.

Komedija „Nepatyręs“ pastatyta pagal Jono Chernick Kanadoje sukurtą scenarijų. Šioje šalyje filmas ir buvo pirmiausia pastatytas, o šmaikščiu scenarijumi netruko susidomėti kitos kino kompanijos visame pasaulyje – nuo Prancūzijos iki Pietų Korėjos.

„Tikiu, kad šis filmas – daug geresnis nei kanadiečių“, – per premjerą šypsenų neslėpė filmo kūrybinė komanda.

Filme „Nepatyręs“ pasakojama trisdešimtmetį perkopusio Ramūno Jakučio (vaidina Audrius Bružas) istorija. Ramūnas yra labai geras ir sąžiningas vyrukas, tačiau labai ne koks meilužis. Ir tai tikrai žino Vaidutė (Ineta Stasiulytė) – Ramūno gyvenimo meilė. Atstumtas jos, Naujųjų Metų išvakarėse pagrindinis filmo herojus atsiduria Londone, kur sutinka striptizo klube dirbančią tautietę Dianą (Edita Užaitė). Ji apsiima išmokyti Ramūną atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.

Filmas Lietuvos kino teatrus pasieks sausio 2 dieną.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.