Plinta nauja mada švęsti be alkoholio. Per Naujuosius-išbandyta!

Šventė iki paryčių – ir nė lašo alkoholio. Plinta štai tokia nauja mados tendencija. Naujųjų metų naktį skaidrus kaip krištolas praleido žinomas viešųjų ryšių specialistas Alkas Paltarokas (37 m.). Jis – ir naujosios mados tendencijos kūrėjas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2015, 11:34 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 7:39 AM

Su svaigųjį gėrimą pakeitusiu nealkoholiniu kokteiliu rankose vis dažniau švenčia ir kiti žinomi žmonės, pavyzdžiui, baleto žvaigždė Nerijus Juška, krepšininkas Matas Niparavičius, televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, fotografas Gediminas Žilinskas, fitneso treneris Paulius Ratkevičius, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, televizijos žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, žurnalistas Martas Kalendra.

Jie netapo užkietėjusiais abstinentais, vakarėlių, švenčių svečiams gadinantys nuotaiką savo skelbiamomis tiesomis. Tiesiog tyliai, neatkreipdami aplinkinių dėmesio, vietoj taurės alkoholio renkasi kokteilį be jo.

„Taip gali ir susidaužti taurėmis sveikindamas vienas kitą, neglumini aplinkinių atsistojęs į teisuolio poziciją, nealkoholinis kokteilis – puiki išeitis. Nusprendžiau savo gyvenimo kryptį pakeisti prieš pusmetį ir galiu patikinti, kad jaučiuosi puikiai. Galva lengva, mintys – šviesios, sportuojant nejaučiu diskomforto, be to, - galiu grožėtis šalia esančia nuostabia moterimi ir ja pasirūpinti“, - dalijosi įspūdžiais A.Paltarokas, subūręs neoficialų bendraminčių klubą.

Kol kas jo vadinamoji ambasada – Vilniaus baras „Dream Bar“.

Jeigu pirmąją metų dieną vienas iš pažadų sau bus susijęs su alkoholio nevartojimu, galbūt jums pravers žinomų žmonių receptai.

Buvęs krepšininkas M.Niparavičius turi savo seniai pamėgtą nealkoholinio kokteilio receptą: ,,Reikia cukraus pudros, mėtų lapų, šiek tiek žaliosios citrinos sulčių, ledų ir obuolių sulčių“.

G.Žilinskas ryte dažnai mėgaujasi šviežių burokėlių ir obuolių sulčių kokteiliu, vakare renkasi toniką su šviežiai trinta mėta, žaliųjų citrinų sultimis ir šiek tiek cukraus.

P.Ratkevčius visada pilnas jėgų ir geros nuotaikos. Jis pasidalijo savo mėgstamiausio nealkoholinio kokteilio ,,Smoothie" su avokadu receptu: ,,Reikės avokado, banano, apelsino, pusė išspaustos citrinos sulčių, saujos petražolių ir stiklinės vandens. Viską suplakame iki vientisos tyrės ir skanaujame’’.

Visada energija spinduliuojanti K.Kaikarienė atskleidė savo mėgstamiausio nealkoholinio kokteilio receptą: ,,Šis kokteilis – tikras energijos užtaisas, jam naudojame aukštą stiklinę. Į ją lygiomis trimis dalimis pilame skystą medų, tada – spaustas citrinų sultis, gazuotą mineralinį vandenį ir viską išmaišome. Galima pagardinti imbieru, įdėti grūsto ledo’’.

„Geriausias kokteilis yra vanduo", - juokavo A.Zacharevičienė.

N.Juška taikliai pastebėjo: ,,Sveikas ir gardus kokteilis? Vanduo su uogiene!".

M.Kalendra atskleidė vieną keistesnių ir įdomesnių - varškės sūrio ir pieno kokteilį: ,,Reikės 150 gramų smulkiai sutarkuoto nesūraus varškės sūrio, 8 šaukštų braškių sirupo, 300 ml pieno. Viską reikia plakti apie 1-2 minutes. Tuomet kokteilį gerai atšaldyti ir mėgautis’’.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.