Profesorius Kęstutis Vitkus sulaukė šeimos pagausėjimo

Du balti dvynukai ir dar trynukai ėriukai – tokio pagausėjimo švenčių proga sulaukė garsaus mikrochirurgo Kęstučio Vitkaus šeimyna. Šia žinia savo socialinėje paskyroje pasidalijo profesoriaus duktė Vita Vitkutė-Degutienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2015, 8:07 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 6:38 AM

„Su Naujais 2015 metais, su nauja stabilia mūsų mylima Lietuva!!! Linkime visiems sveikatos metų !! O mūsų šeimynėlė švenčių proga sulaukė šeimos pagausėjimo - gimė balti dvynukai ir trynukai ėriukai! Tiesiogiai iš Keistų kaimo“, - brūkštelėjo ji ir pasidalijo nuotraukomis.

K.Vitkus visuomet stebino savo žavingu gyvenimo būdu. Jau keletą metų jis su žmona Daiva gyvena Molėtų rajone, nuošalioje sodyboje, kasdien važinėja į darbą Santariškių ligoninėje ir savo įkurtoje klinikoje „Vitkus Clinic“.

Atstumas jo nebaugina – kelionė užtrunka pusvalandį, o juk automobilių grūsties metu tik mieste tenka sugaišti kur kas daugiau laiko.

Tiek ankstyvą rytą, tiek vakare grįžęs iš darbo jis nepuola jungti televizoriaus – persirengia ir eina žiūrėti gyvulių. Profesoriaus ūkyje sukasi ne tik katinai, šuo, bet ir avys, paukščiai ir net lamos. Šių per vieną profesoriaus gimtadienį padovanojo vaikai. Viskas tam – kad pailsėtų kūnas ir siela.

Ir visa – persmelkta subtiliu profesoriaus humoru. Nepatikliai, bet išmintingomis akimis į atvykėlius žvelgia didžiulis katinas Mistofelis. Po kiemą bėgioja kelių mėnesių vokiečių aviganis Cezaris.

Keliasdešimties avių bandoje kiekvienos garbanotosios vardas byloja apie kokią nors istorinę asmenybę, operų kūrėjus ar jų personažus.

Bandos puošmena – lamų pora Bucefalas ir Brunhilda. Bucefalo vardas duotas prisimenant antikos laikų karvedžio Aleksandro Makedoniečio mylimą žirgą, o Brunhildos – iš epinės poemos „Nybelungų giesmė”.

Išradingai įrengta ir sodyba. Štai K.Vitkaus bičiulis menininkas Romas Karpavičius padėjo nusausinti pelkę ir nutiesti kelią – taip kelias gavo itališkai skambantį „Via Roma’s” pavadinimą.

Namuose visi kambariai taip pat įvardyti, tik prancūziškai. Pavyzdžiui, močiutės Juzefos vardas kaligrafiškai išraitytas kaip Džozefina.

Klėtelėje yra Didžiųjų ragų kambarys, kuriame mėgsta nakvoti į svečius atvykęs krepšininkas Arvydas Sabonis. O į palėpę, pavadintą Afrika, suguža vaikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.